Age Of Wushu/Wulin Oynayanlar - Tanıtım
-
-
b0rd0 bunu yazdı
abi adam ne kadar ruhsuz oynuyor :D
-
Site iyiden iyiye oyun forumuna mı dönmeye başladı bana mı öyle geliyor yoksa :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=xNeAGJvf2-M
-
indirdim bakalım guzel gibi duruyo
-
ulan ya tam wowu bıraktım hesabı satıcam artık kendimi müziğe vericem derken yine bi ilgi çekici bişey buldum :|
gerçi böyle asya ülkelerinden çıkan mmorpglerin arayüzleri felan hep sikko olur sinir olur bırakırım ama bi bakalım yine de
bu arada 2 oyunda sanırım free2play pay2win
-
Bir yerde age of wushu için 10 saati beleş diyordu ama bi dene bakalım. Belki tamamıyle free2play yapmışlardır.
-
wulin oynadım hocam. bir konuda haklısın öyle uç yaratıklar falan yok gerçek dünyaya çok fazla benzetmeye çalışmışlar, towndaki evler yapılar bile gerçek çin yapılarıyla aynı :)
ama çok uyuz bir oyun en az 1 saatini npc ile geçiriyosun, oyun akışı çok yavaş, dungeon etkinliklerinde bile dalga halinde gelmesi gereken mobları dakikalarca bekliyorsun.
-
Wushu amerika için olan, wulin ise eu serverları. Eu comunitysi gpotato sanırım webzen'e bağlılar.
Oyuna biraz bakındım, oyundaki özellikler filan çok iyi biraz çizginin dışına çıkılmış buda oyunu oynanabilir kılıyor ama pve adına hiçbirşey olmadığından görevlere mahkum kalıyorsunuz ana görevi yapamdığınızda ise yürüme hızınız filan yavaşlıyor değişik etkileri var.
Başka bir konseptde çıksaydı belkide oynayan sayısı milyonları bulacaktı ama bu şekilde çok küçük bir kesimin ilgisini çeker. -
Enteresan bir oyun herhangi bir okula kayıt olmayı beceremeyince pis küfür edip kapattım:)