Ağır Çekimde Hapşırmak
-
ahaha :D ama bi insan hapşırırken bu kadar sümük salya çıkar mı be :D
-
time warp lar elimde HD kalitesinde mevcut herşeyin ağır çekimi var :D
isteyen olursa uploadlarım
-
Sonundaki adam at kişnermiş gibi bi duygu yaratıyor dudaklarıyla :D
-
siyah takımlı adamı tuttum en kral o hapşırdı
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
hacı salya sümük bir yana bunun için özel kameramı lazım
-----------------------------evet özel kameraları var normal bir telefon saniyede 30 kare resim çekerken bu aletler saniyede 6bin adet fotoğraf çekiyor ve bunları birleştirip video yapıyor fps denilen olay bu sanırsam evet video fpssi bu saniyede aldığı kare oranı bu çekilen kamera ya s/6000 yada s/ 4000 civarı bişeydir çünkü batyaa bi yavaşlatmışlar sümük salya akrışmışl tiksinç :F
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------time warp lar elimde HD kalitesinde mevcut herşeyin ağır çekimi var :D
isteyen olursa uploadlarım
-----------------------------hoca ne varsa upla hepsi kaç gb?
-
aynen banada lazım malum siteye arşiv lazım :D
-
çok yaşayın
-
arka arkaya benim kadar hapşıran varmıdır nan en son 3 gün önce egale ettim 11 di 15 oldu
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------hahahahha :D
hocam bizde hapşırıyoruzda bu ne böyle salya sümük saçtılar hep.
Bu arada biliyosunuzdur ama bilmmiyenler için söyliyim sakın ola hapşırığınızı tutmayın.Bunu özellikle bayanlar yapıyor nazik görünücem diye sanırım.valla tepesi üstü gidersiniz.Hapşırırken kalbiniz 1 saniyeliğine durur tutmaya kalkarsanız bu süre uzayabiliyor çalışmıyo sanırım kalp.
Birde hapşırığı elinizle siper edin veya yere doğru hapşırın.30 metre menzili var saçtığınız bakterilerin :)ve uzun süre yere inmiyor diye biliyorum.
-----------------------------paylasım ıcın tesekkurler bılgılendırme ıcın sagol