Ağır Roman [1997] [Tek Link] [Tam Arşivlik Film]
-
Vay be 12 yıl olmuş ha hiç unutmam lise 2 ye gidiyordum bir ramazan ayıydı bir cuma günü arkadaşla okulu kırıp kdz ereğli AKM sinemasında 11 matinesine gitmiştik. gerçekten müthiş bir film, O. Bayülgen bu film için 12 kilo vermişti yanlış hatırlamıyorsam. Saolasın dostum.
-
En az 20 kere izledim. 20 kere daha izlesem bıkmam. Eşkiya'dan sonra gelmiş geçmiş en iyi türk filmidir bence.
filmden bir söz :
savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta oldu. incelikli haytasın. nüksederken raksını mahallenin maşallahı eyvallahı; güzeldik be oğlum..
şimdilik ölümüne kadar hayattasın....şimdilik, ölümüne kadar hayattasın....
-
ben şahsen filmi begenmedim , çekimler felan güsel çekmişlerdi , a.qq adamlar eşeği sikiyordu , o hayvan olan adam kızların şeyini kesiyordu siz buna filmmi diyosunuz , zevkler ve renkler tartışılır bazen :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
ben şahsen filmi begenmedim , çekimler felan güsel çekmişlerdi , a.qq adamlar eşeği sikiyordu , o hayvan olan adam kızların şeyini kesiyordu siz buna filmmi diyosunuz , zevkler ve renkler tartışılır bazen :)
-----------------------------film romandan çekim
ki bildiğim kadarıyla yazar(Kaçan kardeşlerden biri) gerçek yaşananları anlattığını söylüyordu(o mahalle gerçektede var)
kızların şeyini kesme sahnesini hatırlamıyorumda o eşşek kitapta at ki sahibide karısını kaybettikten sonra o ata aşık oluyor fln(at kendinin) sonra başkaları ata saldırıyordu öyle olması lazımfilme gelicek olursak 10 kere olsun 10 kere izlerim ("requiem for a dream" de böle bişi çevir çevir izle arada tavsiye edim dedim)
-
bu kadar kisi begenmis indirmek farz oldu :W okan ı sevmem ama bakacaz :W
-
evet ben de izledim gerçekten güzel eşkıya ve kabadayı kadar tavsiye ederim pişman olmazsınız
-
gecen gun sohbeti oldu arkada$larla, seyretmemi$tim bu filmi. ariyodum bende, bu kadar olur ya.
saolasin;)
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne demek rica ederim her zaman