Ağır Roman
-
arkadaşlar arşivi karıştırıyordum buldum izledim çok süper ya :( kirpi bülentin klarnetide bi damar giriyor.Sonu flan çok süper.
Çaresizliği anlatıyor.İzleyenler varmı ne hisettiniz.Böyle bir hayatta nasıl yanaşır çıkış yok gerçekten güzel bri film.
-
ya bu filmi övmeyen kalmadı aq : ) ama ne yazıkki bulamıyorum..
-
en beğendiğim türk filmleri arasındandır harika bi film okan bayülgenin performansı süperdi 30 kere üst üste izleyebilirim o kadar yane :)
-
orada bir at mevzusu var. oda hosuna gitmişdir eminim :D
-
varsa bir upload edin hocalar tekrar izleyelim
en son aklımda kalan sahne okan bayulgenın başına su damlacıkları akıtıolardı cok kucuktum izledigimde sanırsam hatırlamıorum...varsa bulan yada upload edicek bir eleman bizde izleyelim tekrar:)
-
Mesaj EmiRReiS tarafindan 22 Nisan 2007 (Pazar) tarihinde yazildi.
orada bir at mevzusu var. oda hosuna gitmişdir eminim :D
--------------atın çıkardığı ses hala kulaklarımda :D bütün sokağı inletiyodu :D
-
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye zamanki sana hasta oldu.. incelikli haytasın.. nüskederken raksına mahallenin maşallahı eyvallahı güzellik be olum.. şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
bir çift kanattiniz hüznün rüzgarlarinda,dagilip gitti melekleriniz beyazin öte daglarinda,aglasin ardinizdan bir agizdan bütün dehsetiyle Kolera.Tibi sen harbi hayalet,saglam gariban..Ruhuna el fatiha..
filimden bir kaç replik
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
ya bu filmi övmeyen kalmadı aq : ) ama ne yazıkki bulamıyorum..
-----------------------------
abicim çok duygusal sana iki parca aynı kirpi bülent çalmış.Bu bile adamın ruhunu okşuyor hele hele film sonunda bir sahne var okan bayulgen herkezden hap map alıyor orda varya insan kopuyor.Adam birinin kulağını kesiyor okan bayulgne sonra kesilen eleman çeketindne düğmesini kopartıyor polis geliyor bizim ki uzaklaşıyor.Daha sorna polis düğmeyi uluyor tabi şerefsiz elemanla bu iş birliği içinde okanın sevdiği kadına diyor benle ol vermiyelim ama hem polis okanı yakalıyor hemde bu onunla oluyor tabi öğrenemiyorlar adam düğmeyi kadına veriyor.
Ööle bişey çok anlamana grek yok bizimki polislerden çıkıp kaıdna geliyor diğeirnle yatakta yakalıyor.Sonra aq işte hap map içiyor kendi bileklerini kesiyor süper bir film :(
http://www.dosyaupload.net/download.php?file=347324
al bi dene verdim bu çok güsel.
-
eyw. Zumsuk indiriyorum : )
-
Yaa solo çok güzel ama çok kısa mq : )
-
Sadonun meydan okumasıda on numaradır :)