Ağlamak Neden Yararlı
-
Ağlamak neden yararlı
Eskiler, içinden ağlamak geldiği halde gözyaşlarını tutmaya çalışan gençlere ağlamalarını tavsiye eder, "Ağlarsan açılırsın, rahatlarsın" derlerdi. Günümüzde tıp uzmanları da ağlamanın fiziksel ve ruhsal sağlığımız açsından çok yararlı olduğunu belirtiyorlar.
Ağladığımız zaman, vücudumuzdaki stres hormonları gözyaşlarıyla vücuttan uzaklaşır ve biraz sonra rahatladığımızı hissederiz. Gözyaşları, bünyenin güvenlik subaplarıdır. İçinizde sakladığınız duygular birike birike bir gün patlama noktasına gelir. İşte o zaman ağlayabilirseniz, emniyet subapları yani gözyaşları sizi ağır bunalımlardan kurtarır.
Sağlıklı yaşamak için her şeyden önce ruh sağlığınızı düzene sokmalısınız. Duyguları bastırmak, ilerde büyük sorunlarla karşılaşmanıza neden olacaktır. Bu nedenle içinizden geldiğinde kimseden çekinmeden ağlayın. -
Evet bastırmamak gerekiyor duyguları..
-
erkk adam aaLams lafı yalan oldu yane :p
-
skimde degil valla öyle bir tutarım ki, maksat zehir kana karıssın...
-
ulen boşuna yok erkek adam aglamaz demeyin öyle bir aglarki hemde kıkzlarladan daha fazla yalan konuşmayın abri herkes aglar dünyadaki her canlı varlık aglar
-
öyle bi ağlarım ki saatlerce (erkekler ağlamazmış peaahhh en büyük yalan :) )
-
ya kardes geliyor aglaacam sinirimden bırakmıyorum ki aksın artık isyan raddesine gelyor bazı şeyler. kendi kendimi zehirliyorum..
-
sau_nightmare demişki;
ya kardes geliyor aglaacam sinirimden bırakmıyorum ki aksın artık isyan raddesine gelyor bazı şeyler. kendi kendimi zehirliyorum..
----------------------------------
açacaksın kazım koyuncudan gelevera deresi adlı şaheseri :) kendini vereceksin müziğe bak nasıl ağlıyorsun -
Stifler
http://rapidshare.de/files/25743900/08.Mehmene.mp3.html nahanda link..:)
Toplam Hit: 2937 Toplam Mesaj: 23