folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ağlatan Video (Atatürk)

Ağlatan Video (Atatürk)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar videoyu aslında sitem niyetine verdim.5 seneden fazla pc ile birlikteyim.Atatürk ü çok seviyorum.Fakat videolarını Atatürk yazıp hiç bakmadım.Sanyorum ki bir çoğumuzda bu şekildedir.Zaten nutuk kitabını okuduğum şu zamanlarda birde teşfik edeyim dedim.

Çok güzel videolar var.NEdense hiç tvlerde gösterilmeyenlerde var....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ABİ BU KADAR GÜZEL Bİ VİDEO ANCA OLUR

gözlerim dolmadı desem yalan. acayip kötü oldum yaf :|

Ne senden geçeriz, ne senin eserinden ... 

bu lafı anlamayanların kafalarına sokacazz ! 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geçenlerde bir müzede atatürkün hiç bilinmeyen fotoğrafları sergilenmişti çoğu kişi bu fotoğrafları da ilk defa görmüştü

atamızın belki de bizim bilmediğimiz videoları da vardır bu videoyu izledim gerçekten çok güzel

zumsuk arkadaşım teşekkürler gerçekten güzel paylaşım sağol...

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

buyrun hocam buda mp3 ü

Your Download-Link #1:http://rapidshare.com/files/67341254/Atatuerk_-_Yaln__305_z_Adam_FOXXLY_WE_LOVE_ATATURK.rar.html

klibi güzel ama mp3 olarak da güzel. mp4 e attım , belki benim gibi yapmak isteyen vardır diye yükledim

6 MB filan 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yanılmıyor'sam Aburrahman Dilipak'ın 7 Ciltlik Bir Kitabı Vardı.. Atetürkün; Gerçekleri Diye.. Okuyanı'nız Oldumu?

Kitabın ismi Kemalizm...

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 2605 Toplam Mesaj: 16