Agloco, Oturarak Para Kazanmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek

AGLOCO NEDIR?

AGLOCO dedikleri basit bir toolbar.Yani arama cubugu diyebiliriz. AGLOCO toolbar'in adini da Viewbar koymuslar. Internette yaptiginiz aramalari Google'dan degil, AGLOCO'dan yapmanizi istiyor. AGLOCO onumuzdeki 1-2 yilda internetin en buyuk sirketlerinden biri olmaya aday. Google'i artik herkes biliyor. Tum aramalarimizi orada yapiyoruz. Peki ne kadar kazandiklarini biliyor musunuz? 2006 da 10,6 milyar dolar ciro yaptilar. Bunun da 3,5 milyar dolari net kardi. En genel anlamiyla bu parayi siz internette arama yaparken google kullandiginiz icin kazandilar. Arama sonuc sayfasindaki reklamlar, gelirlerinin %99'unu olusturuyor. Peki size bu paradan birsey veriyorlar mi?
    AGLOCO internetteki bu reklam pastasindan onemli bir pay almak uzere kurulan akillica bir program. Sadece reklamdan degil, internetten yapilan satislardan da komisyon kazanacak. Elde edecegi gelirlerin de %90'ini AGLOCO uyeleriyle paylasacak. Uye sayisi cogaldikca gelirleri artacak, gelirleri arttikca uyelerine daha cok kazandiracak.
    Peki ben ne kadar kazanirim?
    AGLOCO'ya uye olup, viewbari kurdunuz. Internette de ayda en az 5 saat vakit harciyorsunuz. Bu sayede adamlarin kasasina ayda yaklasik 12,5 dolar para girecek. Bunun 5 dolarini size verecekler. 6,25 dolarini da sizi oneren uyelere dagitacaklar. Kendilerine de 1,25 dolar kalacak. Burada sizin icin para kazanmanin en onemli noktasi yeni uyeler onermek. Mesela Siz AGLOCO'ya 10 arkadasinizi uye yaptiniz. Arkadaslariniz sizin kadar cabalamadilar ve herbiri ortalama 3 kisiyi uye yapti. Ve onlar da 3'er kisi diyelim. 5. kademeye kadar bu alt uyelerden siz de gelir elde edeceginiz icin aylik geliriniz 1517,5 dolar olur.
    Para mi nasil alacagim? Kazandiginiz parayi banka hesabiniza yollayacaklar. Uyelik tamamen ucretsiz.Burada internetteki reklam pastasindan AGLOCO ve siz payinizi alacaksiniz. Erken uye olanlarin kazanci daha fazla olacak. Google yeterince kazandi. Google kadar olmasa da siz de internette
    KAZANMAYA BASLAYIN

http://www.agloco.com Bu linke girip aşamaları izleyerek üye olabilirsiniz.

(Referer bana ait bu arada)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    hahahaha "oturarak para kazanmak" :D:D anladınız siz onu :D

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    valla pek inandırıcı gelmiyo

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek
    Bana da pek inandırıcı gelmiyordu ama sonra bir kaç yerde hakkında iyi şeyler okuyunca dedim şansımızı deniyelim bari. Hayır adamlar birde ayda 5 saat nette gezmekten bahsediyorlar ben günde 10-12 saat sörf yapıyorum :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    para geldimi sana hocam ?

... sorcerer & musket ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Ben seninkinden üye olmıyıcam  =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ben seninkinden üye olmıyıcam  =)
    :D uyanık adam vallahi ama helal olsun altta belirmiş

---------

http://www.agloco.com Bu linke girip aşamaları izleyerek üye olabilirsiniz.

(Referer bana ait bu arada)

-------------

uye olmasamda tıklıyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek

Osiris bunu yazdı:
    Ben seninkinden üye olmıyıcam =)

Canın sağolsun =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    hıı pardon altını okumadım =)

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

senelerdir birileri forumlarda konu açar

şöyle para kazanırsınız böyle kazanırsınız....

birileride para geldimi hocam der :) koko hoja

elde var sıfır :)

---bu işe bende bir aralar kafayı takmıştım.

lam şu kadar yatırıyom. reklamlara tıklıyom param şu kadar oluyor felan.

baya bi araştırmıştım. o zamanlarda iki tane sağlam site bulmuştum.

hele biri oldukça şeffaftı. türk kullanıcılarda vardı. forum bölümünde kimin ne kadar parası var profilinde yazıyordu. gelen çeklerini screen yapıyorlardı felan.

velhasıl bu tip şirketler gerçekten büyük paralar kazanıyorlar ve kazandırıyorlar.

ama sadece bir süreliğine.... en fazla 6 ay bir yıl sonra tüm paraları alıp ortadan kayboluyorlar.

algı yok vergi yok resmi bişey yok. hiç birşeyde ispat edemiyorsun.

birde bağımlılık yapıyor. bağımlılığa hırsda eklenince neler olur siz düşünün.

örnek olarak bizim eleman ilk başta 10 $ para yatırıyor. oh my god :) 10 $ bir-iki ayda 10$ olmuş. lem bu işte deli para var deyip tüm parasını yatırıyor. 200$ varsa oluyor  2000 $. keriz onuda yatırıyor derken... şirket ortadan kayboluveriyor.

kısacası hırs yapmazsanız ve parayı bi şirkete bağlamak yerine bi kaç şirkete bağlarsanız kazanırsınız.

yaptıkları ciroların doğru olduğunu kısa bir hesapla görebilirsiniz ama sonu belli...

diyeceğim bu kadar. yanlışım varsa düzeltin

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sevimsize aynen katılıyorum, daha öncede bu tür şeyler yaşandığı için haklı bi önyargı hepimizde mevcut. He tabiki temennimiz bunun gerçek olması ama bence uğraşmaya değmez.

jack daniels 160 yaşında
Toplam Hit: 4161 Toplam Mesaj: 12