Agos Gazetesi (Www.Agos.Com.Tr) Hacklendi !
-
Güzel memlketimde türklüğe hakaret eden herkes aydın oluyo insan öldürülmesi kötü ama devletimiz bunların cezasını vermeyince halk kendi veriyo. elin ermenisi benim ülkemde benim topraklarımda milyonlarca gencin kadının kanıyla sulanmıs bu toprakta rahatca yasiyor ve üstüne gelip bu kanı döken insanların kanına pis diyo devletimiz ceza vermezse olacagı bu.
ermeni ile ilgili olan her türlü proresto eylem vs full destek sonsuz destek -
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
NovalgiN bunu yazdı:
yeni samastlar yoldaymış demek. hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.
----------------------------- -
iyi olmş kurşuna dizilmesi gereken kişiler var daha bu ulkede .
-
abidalherifxW bunu yazdı:
-----------------------------Senin gibi
-
Claros bunu yazdı:
Sende onu kursuna dizmek istiyosan senin ondan farkın ne? -
Claros bunu yazdı:
evet senin gibi onun bun un uşaklıını yapmaya çalışanlar gibi bide. unutmuşlm pardon -
Claros bunu yazdı:
evet senin gibi onun bun un uşaklıını yapmaya çalışanlar gibi bide. unutmuşlm pardon
-----------------------------Daha dusundugun ile yazmaya calistigin arasinda baglanti kuramazken ve Turkce'yi dogru durust kullanamazken bana laf atmaya calisman cok garip .
+
Onun bunun usakligini yapmiyorum sadece kendi beynimin usakligini yapiyorum ama sizin gibi zavallilar beyinlerinizide baskalarindan aldiginiz icin su anda sana o cumleyi kim yazdirdi diye soruyorum :) Bundan sonra istersen bana destan yaz bu konuya mesaj cikmayacak benden hadi eyvallah ;)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
NovalgiN bunu yazdı:
yeni samastlar yoldaymış demek. hımm içeri tıkılacak sürüyle pislik var demekki.
-----------------------------Bir o kadarda geberecek pislik var
Öldürmek onları kahraman yapar hocam. Örnekleri piyasada çok.En iyisi hukuka teslim etmek ve ağırlaştırılmış müebbet verilmesi...
-
Hiçkimse ne olursa olsun ölmeyi haketmiyor. Kutsal kitabımızda ve kanunlarımızda da yazar bunlar.
Ayrıca birisi ırkımıza küfretmişse ona cezayı hukuk verir, sokak pisliklerine dönüşen yasin ve ogün adlı iki anten veremez.
En önemlisi bu ülkede aydınları içeri sokcaksak, birşey yapmadığı halde öldüreceksek (Hrant Dink' ten bahsetmiyorum.) bu ülkeden bi bok olmaz. Gerici güçler her zaman ensemizdeler ve siyasi oluşumlu örgütlere (ülkü ocakları, devrimci örgütler) her zaman ellerini uzatırlar.
Aslında bunların hepsi hikaye biz insan olmayı unutmuşuz sokakta komşuyla merhabalaşmıyoruz bile bunu aşarsak belki yukarıdaki maddeleri de aşarız..