folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ağustos Ayında Adil Kullanım Kotasına Ve Akk Sonrası Hıza Düzenleme Gelecek

Ağustos Ayında Adil Kullanım Kotasına Ve Akk Sonrası Hıza Düzenleme Gelecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    NewwarrioR bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Super online iyi güzelde upload'ın kotadan sayılması tam dangalıklık. Hem kota daha çabuk doluyor hemde torrent kullanamıyorsın. 

Hacim iste seytan kulagina kursun daha 1 kez akn uygulanmadi bana neden bilmiyorum belki genel boyledir ama hep 16mbit akiyor :F o yuzden her konuda so fanboylugu yapiyorum. sadece bu son zamanlarda 8 9a dustu sanirim yogun kar zamaninda oldu kucuk ilcedeyim diye gidince ayni ise helip kutuya baksinlar diye sikayet kaydi birakacam.

Hocam hiç çaktırma bence bende de ttnet te aynı olay vardı akn yoktu sonra birgün biraz yavaşlık oldu aradım normalde akn düşmemişti 50 gb yi geçtiğim halde o günden sonra düştü.

Bi kac kez net yavas diye mh ile kavga ediyorduk adam 230gb olmus indirme ondardir diyordu ama o ara 1.2 ile down yapiyordum hic uyandirmadan kapatiyordum teli sadece arada ping delirtiyor so icin.

@byret

Bende oa uyuzum ya fiber gelmiyor mk semtine hal boyle olunca ttnet bakiyor. Net kopmasi icin yazin 1 hafta kavga ettim adamlar ilgileniyor haklarini yemiyim s.o. hizmetleri ama en son adam dayanamadi abi ttnet gelmiyor 10 kez bildirdik dedi. Ttnet sonunda geldi diyorum ki bak net gelince 3dk sonra gidiyor adam ugrasti net geldi gidiyordu zorla tuttum yine koptu. Oyle boyle kabloyu kendim degistirttirm adamlara kavga hir gur ile duzeldi yoksa birakip gideceklerdi.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

70 liraya 200 gb akk, 50 mbit hız ttnet

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

adam gunde 50 gb download yapiyorsa kisitlama yap ama ayda 100 gb yapana kota nedir? akk gunluk olmali bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

taahhütüm bitti 80 lira sokacaklardı dedim kapatın superonline a geçicem abartmıyorum 10 dakika sonrra aradılar 49 liradan tahüt vermeden kullanabilirsiniz diye. yok dedim kapatın superonline gidicem yarım saatten cıkarım evden dedim.

15 dakika sonra yine aradılar 1 yıl tahüt verin 36 liradan işleme koyalım diye. tamam dedim :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

adam gunde 50 gb download yapiyorsa kisitlama yap ama ayda 100 gb yapana kota nedir? akk gunluk olmali bence.

günlük falan olmamalı hocam ! Sen sınırsız diye para ödüyorsan bu hizmeti sonuna kadar kullanabilmelisin. Yok kasarmış yok adil değilmiş v.s. İyi de onların altyapıları kaldırmıyor diye burada müşterilerin suçu ne, bizi ilgilendiren bir şey değil ki. 

Türkiye gibi bir ülkede 60-70 tl sınırsız için çok uygun bir ücret. Bazıları çok fazla ödeyerek bundan sıyrılıyor ama bana göre bu ücret ile insanlar sınırsız yararlanma hakkına sahip olmalı. Altyapın yetersiz ise ona da çözümü sen sunacaksın. Hızını düşürdüğün adamdan yarı parasını al o zaman.. Doğru dürüst bir birlik olunsa, eylem v.s. yapılsa bir ihtimal kaldırabilirler.

Ama bunun asıl böyle olmasının sebebi doğru dürüst rakip firma yok. Rekabet arttıkça şartlar zorlanır... Ama şimdilik adamlar bu işin keyfini çıkarıyor.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Hocam 2 senedir 16 mbit neti akn siz kullaniyorum. Yok altyapi vs felan hikaye hersey iki tik ayara bakiyor telekomda. Varsa tanidiniz  telekomda felan akn siz abanabilirisiniz ufak bir ayarla ( ben baska konularda davalik oldum icin  aknsiz kullaniyorum tanidik yok  ).  Alt yapi felan diyerek daha fazla para harcamamiz icin akn baska bi bok deil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Sıtmaya razı ediyorlar, bu da bir şey. Fakat merak ettiğim "yıllık fiyat ve paket güncellemesine" bu nasıl yansıyacak? Malum AKN'siz paketler çıktı, AKN düşük "limitsiz" paketler çıktı vs. 100gb AKN'li pakete 75-80 lira demesinler?

Toplam Hit: 2136 Toplam Mesaj: 18
adil kullanım kotası akn pabucumun adili