Ah Ttnet Vah Ttnet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

daha önce konu açmıştım.

ttnet altyapı olmadığı için nakil yapmayacağını söyledi kıyamete kadar :)

superonline den aradılar. bende durumu anlattım ttnet yemin etmiş internet yok diye

biz ttneti arayıp onlara sizin eve hat bağlanması için dilekçe veriyoruz dedi.

yani kullandığımız internet TTNETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT diğerleri musluğun boku

superonline bekliyorum ne zaman getircek ttnettekileri hat bağlasın diye :d

gelmeyecekleri için takmıyorum zavallı superonline müşteri yetkilileri üstelik bana müşteri numarası ve şifre de gönderdi :)

hat gelene kadar fatura yansıtmayacaklarmış :D hat gelmiyecek superonline ttnet yemin etmiş gelmesin diye :D yıl 2015 tahribat.com hatırla

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

daha önce konu açmıştım.

ttnet altyapı olmadığı için nakil yapmayacağını söyledi kıyamete kadar :)

superonline den aradılar. bende durumu anlattım ttnet yemin etmiş internet yok diye

biz ttneti arayıp onlara sizin eve hat bağlanması için dilekçe veriyoruz dedi.

yani kullandığımız internet TTNETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT diğerleri musluğun boku

superonline bekliyorum ne zaman getircek ttnettekileri hat bağlasın diye :d

gelmeyecekleri için takmıyorum zavallı superonline müşteri yetkilileri üstelik bana müşteri numarası ve şifre de gönderdi :)

hat gelene kadar fatura yansıtmayacaklarmış :D hat gelmiyecek superonline ttnet yemin etmiş gelmesin diye :D yıl 2015 tahribat.com hatırla

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fismail
    fismail's avatar
    Erkek

Sira super online gecme gelmis. Hocam gecmeyin cok ugrastirirlar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerfurkan1098
    omerfurkan1098's avatar
    Erkek

hiz testi

Bu hizlar mümkünse neden alamıyoruz. Boğaziçi üniveristesi kendi testim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    omerfurkan1098 bunu yazdı

hiz testi

Bu hizlar mümkünse neden alamıyoruz. Boğaziçi üniveristesi kendi testim.

Sanırım bantgenişliği sıkıntısı, çok fazla kişide yüksek bağlantı hızının olması ters orantıyla mevcut şartlarda bant genişliğini düşürecektir gibi geliyor, uzmanlardan cevap bekliyoruz, sanırım @cache olayı aydınlatabilecek bilgiye sahip, summon @cache.

mugen tarafından 13/Eyl/15 07:23 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
Toplam Hit: 3793 Toplam Mesaj: 25
totoşnet