Ahmedinejad Anıtkabir"İ İstemedi
-
Çok mu anormal bi durum ? Bizimkilerinde İran'a gidip Humeyni'yi ziyaret etme mecburiyeti yok zaten. Gerek yok kimse kimsenin ziyaretine muhtaç değil. Görüşme ise gelip cumhurbaşkanıyla yapar gider...
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Çok mu anormal bi durum ? Bizimkilerinde İran'a gidip Humeyni'yi ziyaret etme mecburiyeti yok zaten. Gerek yok kimse kimsenin ziyaretine muhtaç değil. Görüşme ise gelip cumhurbaşkanıyla yapar gider...
-----------------------------Atatürk'le humeyniyi bir mi tutuyosun? humeyni Atatürk'ün yaptığının ne kadarını yapmış?
-
çıkmaması gayet normal kendi örümcek beynine zeval gelsin istemiyor.Allahtan atam vardıda böyle yobaz olmadık atama saygım 1 kat daha arttı
-
Prometheus kafan guzelmi kardeş? ne alakası war_? bizim için atamız neyse onlar içinde hümeynimidir nedir her neyse o aynı anladın?
-
humeyni denilen yobaz tohumuyla ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir tutan bütün zihniyetin ecdadını s*keyim.
-
Çıkmasın zaten Atamın Huzuruna Yobaz i.ne Anıtkabir öyLe ŞerefsizLere göre değiL
-
Ahmedi Necati biliyoruz, sıkıysa bizim baştakiler ziyareti iptal etsin. Atatürk'e saygısızlık diye görüşmeyi iptal etsinler.
-
Atatürk sadece işe yarar gençliğe emanet etmiştir bu ülkeyi. Herkes kendini bi halt sanmasın.. Lafımı oturan organlarıyla anlayan insanlarla tartışmaya giremem...
-
onur35 bunu yazdı:
humeyni denilen yobaz tohumuyla ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir tutan bütün zihniyetin ecdadını s*keyim.
-----------------------------humeyniyi seviyorum Atatürk'ü sevmiyorum varmı ?? :P
özenenler var a.q
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------onur35 bunu yazdı:
-----------------------------humeyniyi seviyorum Atatürk'ü sevmiyorum varmı ?? :P
özenenler var a.q
hoca anlayamadım