Ahmet Kaya Eksiksiz Tüm Albümleri !... Midyatlinin Farkı
-
ya olm dengesiz konusmayin ,herkes sizin zevkinize gore hareket edecek diye birsey yok , isteyen dinler isteyen dinlemez ,gidip derin konulara konu acip tartisin ama
Tahribat Forum
Dosya Paylaşım / Download Bölümü

ahmet kaya eksiksiz tüm albümleri !... Midyatlinin farkıdownload paylasim bolumunde adamin sarkisi veriliyor ,otesi yok bunun...amk ne anliyorsunuz her konuda pkk tartismasi cikarip kufur etmeye...ise yarayacaksaniz ona buna kufur etmeyi birakin vatana millete hayirli bir birey olmak icin calisin ,adam gibi universite okuyun ,is sahibi olun bilmem ne yapin ,forumda kufur etmekle pkk da bitmez vatanda kurtulmaz hala neyin tartismasi yapiliyor.
-
Ya ArkadaşLar Ahmet Kayanın Ne aLakası Var Pkk'yLa Çok Saçma KonusmaLar ßide Gereksiz Yere Konusuyosunuz İsteyen Dinler İsteyen Dinlemez Müzik ßu ArkadaşLar Konuyu ßaşka Yere AtmayaLım Pls !....
-
Hepiniz haklı olabilirsiniz ama yani bence beğenmeyip dinlememsini gerekenler(benm gibi)düzgünce bu fikrini dle getirebilir tabi polemik yapmadan. Bence siyasi görüş önemlidir her işte ben şahsen %100000 kar edecem bi iş olsa bile pkk yandaşı bi adamla işş yapmam müzik de bu adamın işi sonuçta yani bz dinledikçe daha da tanınıp milletin kulağına gidiyo.Herkesin kendi bileceği iştir de.Dinlemem seside gözel deel ki bence:| saygı duyarım ama tek müziği için dinleyenlere
-
hoca o değilde adama haksızlık yapmışsınız hakkaten hem diyonuz isteyen dinler sever isteyen dinlemez. adam da dinlememiş sevgisi nde a.q diyerek belirtmiş atılmasında bi sebep göremedim.?
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
volkan bunu yazdı:
aq mun pkk lısının sarkılarından ne anlıyoz ya
arkadasa aynen katılıyorum
+böle söledi diye arkadası banlaman çok yanlış compu
sen ne dinlersen dinle , ben ve benim gibiler o adamın şarkılarının dinlenmesini yanlış buluyoruz ( isterse pavorotti olsun yada dünyanın en güzel sesi olsun )
dinlediğim sanatçının siyasi görüşleri önemlidir ve o adam türkiyenin bölünmesinde yanadır
-----------------------------alakaya maydonoz sen dinlediin adamların siyasi görüşünü araştırıp öle mi dinliyosun...?saçma........
-
Bandit bunu yazdı:
-----------------------------bulutbey bunu yazdı:
volkan bunu yazdı:
aq mun pkk lısının sarkılarından ne anlıyoz ya
arkadasa aynen katılıyorum
+böle söledi diye arkadası banlaman çok yanlış compu
sen ne dinlersen dinle , ben ve benim gibiler o adamın şarkılarının dinlenmesini yanlış buluyoruz ( isterse pavorotti olsun yada dünyanın en güzel sesi olsun )
dinlediğim sanatçının siyasi görüşleri önemlidir ve o adam türkiyenin bölünmesinde yanadır
-----------------------------alakaya maydonoz sen dinlediin adamların siyasi görüşünü araştırıp öle mi dinliyosun...?saçma........
Siyasi görüş her açıdan önemlidir bence de.Ama ben senin dinlemene saçma demiyosam sende dinlemeyenlere diyemezsin ki bana göre çok saçma olasına rağmen hiçbişey demiyorum bak.Bide burda alaka maydanoz fln tarzı konuşup polemik yaratma çabalarına girmeye gerek yok bence:) -
Şimdi olayı şöyle düzeltmek lazım...
Adamın tbt access iyle alakası yok.
Delikanlı adamdır, lavukluk yapanı hackler.
Delikanlı adamdır boş konuşanı banlar.
Delikanlı adamdır, eli mahkum mod da yapar,
Hatta o kadar delikanlı adamdır ki, sevmemesine ragmen modlugunu elinden almaz.
Tahribat.com da admin olması sadece bunları yapmasını sağlayan birşey.
Ama bunları yaptıran Delikanlı olma durumu.
Rahat olun yani : )
-
Ben de ekleyeyim:
Delikanlı adamdır;
Sazan gördüğünü holy seçer.
Not: Nasıl bir murid HolyOne demek yerine holey der amk ?
Ki bu murid eski bir mod.
Vay amk ! -
muhahahah :D
-
Küçükken inşaata zorla götürdüler heralde seni :| Bu site senin için daha fazla ev sahipliği yapamayacak şu hadden sonra bundan emin olabilirsin