Ahmet Türk’E ‘Sayın Öcalan’ Hapsi
-
geç kalmış bir karardı. gerçi böle davalar uzun zamanda sonuçlanır. ii oldu. 146. madde kaldırılmamış olsaydı 301 ile 146yı entegre edip idam etmelilerdi bu herifi
-
Şunları okudukça gidip adam vurasım geliyor a.q şerefsizi
-
az bile vermişler ibneye ,
yanındaki karıda yakında yanına gidecek inş. -
8mm:
Şunları okudukça gidip adam vurasım geliyor a.q şerefsizi
-------------------------
aynen.gidip beynini dağıtası geliyo insanın.nası adam bunlar.bi insan neden doğduğu ekmeğini yediği topraklara ihanet eder.bunlar nasıl bakıyo milletin yüzüne apaçık şerefsizliktir bu -
bu tür ibneleri bi kac ay hapise sokup cikararak iyilik etmis oluyoruz. sonra orda burda anlatacak seyleri oluyor "kac kere hapislerde yattim vs..." gibi dialoglar cikiyor...e bide öteki tarafda avrupali bilmem neyli ibneler var...insan haklari,düsünce özgürlügü nutuklari atmalarina imkan veriyoruz...
gecen bi keriz daha atip tutuyordu onun soyismide yurttas'di :D bunlarin hepsini 2metrelik hücrelere kapatip kendi boklari icinde gebermisini saglayacagimiz günlerin gelmesi dilegiyle... -
iyi olmuş hatta az vermişler.
-
Bu arada arkadaşlar dün yakalanmış hapiste şu an.Amk şöyle hapiste bir ülkücü falan olsada şişlese şunu.
-
bide siyasetçi taklidi yapıyorlar tav oluyorum. siyasetçi dediğin benim gibi olur hüleyn :p dedesi de bu işlerdeydi. türkler bizim buralı amk.
-
çok az a.q geberticen şerefsizi
-
soyadından utansın pezevenk
Toplam Hit: 2921 Toplam Mesaj: 21