@Ahribat.Com Lu Yarışmalar
-
rene bize @tahribat.com veeer :D
-
arkadaslar harbiden bu mail i almak icin napmak lazım??illa yarısmalarımı beklicez yokmu bu işin bi kolayı??
-
çektiğimiz resimlerle bi yarışma yapalım en güzel reimin sahibine ödül @tahribat.com olsun...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
aha dur morportakal ve fincana veriim birer tane emekleri geçti
benim emeğim geçmedimi üle?küserim amk walla.
ağlarım sonra :D
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------çektiğimiz resimlerle bi yarışma yapalım en güzel reimin sahibine ödül @tahribat.com olsun...
şaibe kokusu alıyorum :D -
ajan1111 bunu yazdı:
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------çektiğimiz resimlerle bi yarışma yapalım en güzel reimin sahibine ödül @tahribat.com olsun...
şaibe kokusu alıyorum :D
ben hıc resım cekdırmem nasıl gircem yarısmaya daha adıl olsun..mesela zeka oyunları weya soruları. olmamı
-
kendi resimlerimizle değil hayatın içinden doğadan çektiğin resimleri koyacan bide şaibe derken ne alaka yav ne fesat adamsınız...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mesela zeka oyunları weya soruları. olmamı
katılıyorum zeka soruları sorun bilen alsın..matematikte olur türev integrall her sekil yaparız..:D:D -
çeşitli asp php c++ vs vs gibi alanlarda yarışmalar düzenlensin karşılığında mail verilsin hem site coşar hem dosya arşivi bölümü coşar süper olur :D
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------kendi resimlerimizle değil hayatın içinden doğadan çektiğin resimleri koyacan bide şaibe derken ne alaka yav ne fesat adamsınız...
Evet abi bu daha mantıklı yada zekayı önplana çıkaracak yarışmalar olabilir :PHolySeclorum@tahribat.com bak bak nasılda yakışıyo şu asalete bak :D