Ahşap İşleri Ve CNC Kesim Hizmetleri
-
EmQceR bunu yazdıPlayForFree bunu yazdı
Merhaba Hocam Tekirdağda bulunan yazlık için bahçeye ahşap masa sandalye düşünüyorum, uzun oturmaya uygun bir şey olmalı, yemek masası boyutunda olmalı (dikdörtgen) bi fiyatt verebilir misin
Boyutlar, ağac cinsi ve kargo ciddi fiyat farklı koyuyor. Örnek olarak bir ceviz ağacının aşağıdaki ölçülerde vernikli hali kargo hariç 9500 fiyatı var.
160x80x73 arası ceviz masa tablasıo yüzden istediğin boyutları, ağaç türünü öözel mesaj olarak atarsan dönüş yapayım.Haftasonu verandayı ölçeceğim hocam o zaman geri dönüş yapayım, hazırda modellerin vardır diye böyle sormuştum kusura bakma.
Sadece biraz uygun alternatifler varsa benim için iyi olabilir, sürekli kaldığım bir yer değil. -
hocam istanbulda mısınız?
iç mimari projeyi versem mobilya işlerini yapabilir misiniz? (dolap duvar kaplaması aynalı dolap vs.) -
kroo bunu yazdı
iç mimari projeyi versem mobilya işlerini yapabilir misiniz? (dolap duvar kaplaması aynalı dolap vs.)selam hocam, Sivas'tayız. Onlar büyük işler ya biz daha çok adetli küçük işler arıyoruz. Emekli uğraşı gibi düşünebilirsin :)
-
EmQceR bunu yazdıkroo bunu yazdı
iç mimari projeyi versem mobilya işlerini yapabilir misiniz? (dolap duvar kaplaması aynalı dolap vs.)selam hocam, Sivas'tayız. Onlar büyük işler ya biz daha çok adetli küçük işler arıyoruz. Emekli uğraşı gibi düşünebilirsin :)
tamamdır hocam yine de aklımdasınız