folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ahşap İşleri Ve CNC Kesim Hizmetleri

Ahşap İşleri Ve CNC Kesim Hizmetleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    PlayForFree bunu yazdı

Merhaba Hocam Tekirdağda bulunan yazlık için bahçeye ahşap masa sandalye düşünüyorum, uzun oturmaya uygun bir şey olmalı, yemek masası boyutunda olmalı (dikdörtgen) bi fiyatt verebilir misin

Boyutlar, ağac cinsi ve kargo ciddi fiyat farklı koyuyor. Örnek olarak bir ceviz ağacının aşağıdaki ölçülerde vernikli hali kargo hariç 9500 fiyatı var.

160x80x73 arası ceviz masa tablası

o yüzden  istediğin boyutları, ağaç türünü öözel mesaj olarak atarsan dönüş yapayım.  

Haftasonu verandayı ölçeceğim hocam o zaman geri dönüş yapayım, hazırda modellerin vardır diye böyle sormuştum kusura bakma.

Sadece biraz uygun alternatifler varsa benim için iyi olabilir, sürekli kaldığım bir yer değil.

profesyonel kahveci?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hocam istanbulda mısınız?

iç mimari projeyi versem mobilya işlerini yapabilir misiniz? (dolap duvar kaplaması aynalı dolap vs.)

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı

iç mimari projeyi versem mobilya işlerini yapabilir misiniz? (dolap duvar kaplaması aynalı dolap vs.)

selam hocam, Sivas'tayız. Onlar büyük işler ya biz daha çok adetli küçük işler arıyoruz. Emekli uğraşı gibi düşünebilirsin :)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    kroo bunu yazdı

selam hocam, Sivas'tayız. Onlar büyük işler ya biz daha çok adetli küçük işler arıyoruz. Emekli uğraşı gibi düşünebilirsin :)

tamamdır hocam yine de aklımdasınız 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer