AI İle Yaptığım Müzikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    motka bunu yazdı

Güzel müzikler hocam eline sağlık. Kritik soruyu ben sorayım. Youtube videolara reklam eklemene izin veriyor mu?

Valla bizim mahallede bir abi, 6 ay önce falan para kazanmasını açtı ve güzelde dinleniyor. (:

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    ProTogi bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

Hayırlısı olsun hocam, ben de kendi şarkımlarımı yapıyorum, fakat bunları kolayca Spotify ve Apple Music'e ekleyip para kazanabileceğimizi bilmiyordum. Süreç nasıl oluyor?

Spotify ve Apple a yüklemek için aracı siteler var hocam bir çok seçenek var ücretli ücretsiz, ücretsiz ler genelde gelirden %10 falan alıyor benim baktıklarım. Yalnız çok yavaş oluyor ücretsiz ler ben routenote denedim hala şarkı bekliyor 1 aydan fazla oldu yüklemediler. Sonrasında distrokid üzerinden ücretli abonelik aldım 25 dolar falan sanırım yıllık onunla yükledikleirm aynı gün tüm müzik platformları instagram facebook tiktok dahil bir çok platforma yüklenmiş oluyor bunda gelirim %100 ünü veriyor. Tabi bu olaylardan para kazanılırsa ben keyfi yükledim bir gelir beklentim yok zaten birilerinin keşfedip seni dinlemesi çok çok zor belki bir şekilde playlist lere falan eklenirse şarkılar anca öyle olur.

Burdan da diğer siteleri inceleyebilirsin hocam:

https://artists.spotify.com/providers 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    ProTogi bunu yazdı
    csfrt bunu yazdı

Hayırlısı olsun hocam, ben de kendi şarkımlarımı yapıyorum, fakat bunları kolayca Spotify ve Apple Music'e ekleyip para kazanabileceğimizi bilmiyordum. Süreç nasıl oluyor?

Spotify ve Apple a yüklemek için aracı siteler var hocam bir çok seçenek var ücretli ücretsiz, ücretsiz ler genelde gelirden %10 falan alıyor benim baktıklarım. Yalnız çok yavaş oluyor ücretsiz ler ben routenote denedim hala şarkı bekliyor 1 aydan fazla oldu yüklemediler. Sonrasında distrokid üzerinden ücretli abonelik aldım 25 dolar falan sanırım yıllık onunla yükledikleirm aynı gün tüm müzik platformları instagram facebook tiktok dahil bir çok platforma yüklenmiş oluyor bunda gelirim %100 ünü veriyor. Tabi bu olaylardan para kazanılırsa ben keyfi yükledim bir gelir beklentim yok zaten birilerinin keşfedip seni dinlemesi çok çok zor belki bir şekilde playlist lere falan eklenirse şarkılar anca öyle olur.

Burdan da diğer siteleri inceleyebilirsin hocam:

https://artists.spotify.com/providers 

Anladım hocam, çok teşekkür ederim.

Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 24
müzik ai youtube şarkı youtube