Aikido Ögrenmek İsteyenler İçin 3D Video
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Alper biz senle fight clup sistemi kuralım. Tahribat arasında dövüşme klüpleri olsun. Birbirine uyuz olan müridler tartışmasınlar buluşmalarda dövüşsün içindeki stresi atsınlar.
-----------------------------vallaha yapalım emirim :) benim dövüşeceklerim belli zaten :)
-----------------------------:D ilk günden beri seni hep tanımak istemişimdir.nerden bile bilirdim ki fayt kılapta bu çok sevdiğim insanı hacamat edeceğimi :D
-
dayılar dövüş muhabbeti iyi de upload eden yok mu ?
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------upload etseler ne olacak ki crack yapamıyosun
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------Ettik hocam 2ci sayfadaki mesajda yazdım.Al bakalım burayada yazayım Link : http://www.megaupload.com/?d=RHSAOU98
edit : baris_ekin @ crack yapımı anlatılıyor ama cok ugrasmak lazim.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------XCoder bunu yazdı:
-----------------------------Ettik hocam 2ci sayfadaki mesajda yazdım.Al bakalım burayada yazayım Link : http://www.megaupload.com/?d=RHSAOU98
edit : baris_ekin @ crack yapımı anlatılıyor ama cok ugrasmak lazim.
-----------------------------hoca benim ki gibi ingilizce seviyesi temelle - orta arası gidip gelen varsa biraz zor yapar :)
-
Adamım programın crack i ortada yok, birisinin de crackliyeceğini sanmıyorum ama düşük bir ihtimalde olsa yapabilecek birisi var. Onu geçtim programdan ne öğreneceksin, burada binlerce program paylaşıldı hangisini günlük hayata geçirebildin mi aikido gibi savunma sporunu geçireceksin. Biz burada hayatın felsefesini kavraman için bir strateji geliştiriyoz, gel sende yamacımıza...
Barış, sen beni yanlış tanımışsın. Gel haşamat et bakalım :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Adamım programın crack i ortada yok, birisinin de crackliyeceğini sanmıyorum ama düşük bir ihtimalde olsa yapabilecek birisi var. Onu geçtim programdan ne öğreneceksin, burada binlerce program paylaşıldı hangisini günlük hayata geçirebildin mi aikido gibi savunma sporunu geçireceksin. Biz burada hayatın felsefesini kavraman için bir strateji geliştiriyoz, gel sende yamacımıza...
Barış, sen beni yanlış tanımışsın. Gel haşamat et bakalım :)
-----------------------------valla hoca marttan beri üyeyim binlerceden 1 tanesini gördüm ahanda bu :D
-
Arkadaslar uzun zamandan beri faydali olamadigim foruma tekrardan kucukte olsa bir katkida bulunmak beni mutlu etti.
Size crack olayini anlatayim kisaca..
oncelikle program ile gelen winhex programini kurun ve acin.Daha sonra aikido programini kurun program kurulduktan sonra acin karsiniza bir kutucuk gelecek ve orada fingerprint zamazingosu var simdi hicbirseye dokunmada (acik kalsin kutucuk) winhex i acin ve sirasiyla tools+> open ram => acilan pencerede Aikido3d yu bulun muhtemelen en altta olur yanindaki + isaretini tiklayin ve acilan yerde entire memory tiklayin cikan pencereye ok deyin daha sonra sirasiyla search tiklayin ve buradan @Replace hex values secenegini secin..
Iste basit ama bulana kadar kafa patlattigim yere geldik..
Simdi geri donun ve acik biraktiginiz fingerprint nosunu check edin eger bu no
9EA2-3565 ise isimiz basit hemen winhex e donup biraktigimiz replace hex values penceresindeki
search for bolumune 6535A29E `-` isareti olmadanyaziyoruz replace with kisminada 47CD1C77 yazdiktan sonra ok basiyoruz. daha sonra winhex zimizi kapatip tekrardan aikodo ekranina gecip
kullanici adi kismina Francisco Bonilla key kismina da 0KMDEK-QY5CXH-YR0K0J-29N86B yapistirdiktan sonra okey deyip programimizi calistiriyoruz..
Onemli nokta eger finger kodumuz 9EA2-3565 degilse
o noyu kopyaliyoruz veya bir yere yaziyoruz daha sonra ikiserli gruba ayirip sondan baslayarak her ikili grubun ilk sayilari basa gelmek kaydiyla yeni nomuzu yaziyoruz :D ne dedigimi anlayan oldumu valla ben anlamadim :D:D:D:D:D ..
Simdi ornekle gostereyimm
no: 65d5f87y numaramiz bu ayiralim 65 d5 f8 7y simdi nomuzu olusturalim sondan baslayacagiz
7y f8 d5 65 iste kodumuz bu daha sonra ustte anlattigim sekilde uygulaya bilirsiniz..
Umarim yeterince acik olmustur..
Saygilarimla!!!!!!!!!!!!!!!
-
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------Hocam çok teşşekürler crack işlemini yaptım :)
Resimler
http://img214.imageshack.us/img214/6452/adszkwv.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/9639/adszere.jpg
Hocalar yanliz her seferinde acmak için bu islemi yapmaniz gerekiyo.Ben herseyi not defterine yazdim acacagim zaman ordan yapiyorum.100lerce tekniğin videolu olarak gosterilisi var.Farklı açılardan yavaslatarak felan izleyebiliyorsunuz. -
aynı set'in ninjitsu'su vardı ama bi türlü bulamadım..kaynağınız var ve paylaşırsanız sevinirim :)