folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Aikido Ögrenmek İsteyenler İçin 3D Video

Aikido Ögrenmek İsteyenler İçin 3D Video

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

EmiRReiS bunu yazdı:
    Alper biz senle fight clup sistemi kuralım. Tahribat arasında dövüşme klüpleri olsun. Birbirine uyuz olan müridler tartışmasınlar buluşmalarda dövüşsün içindeki stresi atsınlar.

vallaha yapalım emirim :) benim dövüşeceklerim belli zaten :)

:D ilk günden beri seni hep tanımak istemişimdir.nerden bile bilirdim ki fayt kılapta bu çok sevdiğim insanı hacamat edeceğimi :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    dayılar dövüş muhabbeti iyi de upload eden yok mu ?

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:

upload etseler ne olacak ki crack yapamıyosun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:

Ettik hocam 2ci sayfadaki mesajda yazdım.Al bakalım burayada yazayım Link : http://www.megaupload.com/?d=RHSAOU98 

edit : baris_ekin @ crack yapımı anlatılıyor ama cok ugrasmak lazim.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

ZaYGo bunu yazdı:

XCoder bunu yazdı:

Ettik hocam 2ci sayfadaki mesajda yazdım.Al bakalım burayada yazayım Link : http://www.megaupload.com/?d=RHSAOU98 

edit : baris_ekin @ crack yapımı anlatılıyor ama cok ugrasmak lazim.

hoca benim ki gibi ingilizce seviyesi temelle - orta arası gidip gelen varsa biraz zor yapar :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Adamım programın crack i ortada yok, birisinin de crackliyeceğini sanmıyorum ama düşük bir ihtimalde olsa yapabilecek birisi var. Onu geçtim programdan ne öğreneceksin, burada binlerce program paylaşıldı hangisini günlük hayata geçirebildin mi aikido gibi savunma sporunu geçireceksin. Biz burada hayatın felsefesini kavraman için bir strateji geliştiriyoz, gel sende yamacımıza...

Barış, sen beni yanlış tanımışsın. Gel haşamat et bakalım :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Adamım programın crack i ortada yok, birisinin de crackliyeceğini sanmıyorum ama düşük bir ihtimalde olsa yapabilecek birisi var. Onu geçtim programdan ne öğreneceksin, burada binlerce program paylaşıldı hangisini günlük hayata geçirebildin mi aikido gibi savunma sporunu geçireceksin. Biz burada hayatın felsefesini kavraman için bir strateji geliştiriyoz, gel sende yamacımıza...

Barış, sen beni yanlış tanımışsın. Gel haşamat et bakalım :)

valla hoca marttan beri üyeyim binlerceden 1 tanesini gördüm ahanda bu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Arkadaslar uzun zamandan beri faydali olamadigim foruma tekrardan kucukte olsa bir katkida bulunmak  beni mutlu etti.

Size crack olayini anlatayim  kisaca..

oncelikle program ile gelen winhex programini kurun ve acin.Daha sonra aikido programini kurun program kurulduktan sonra acin karsiniza bir kutucuk gelecek ve orada fingerprint zamazingosu  var simdi  hicbirseye dokunmada (acik kalsin kutucuk) winhex i  acin  ve sirasiyla tools+> open ram => acilan pencerede Aikido3d yu bulun  muhtemelen en altta olur yanindaki + isaretini tiklayin ve acilan yerde entire memory  tiklayin   cikan pencereye  ok  deyin  daha sonra sirasiyla search tiklayin ve buradan @Replace hex values secenegini secin..

Iste basit ama bulana kadar kafa patlattigim yere geldik..

Simdi geri donun ve acik biraktiginiz fingerprint nosunu check edin  eger bu no

9EA2-3565 ise isimiz basit hemen winhex e donup biraktigimiz replace hex values penceresindeki

search for bolumune 6535A29E `-` isareti olmadanyaziyoruz replace with kisminada 47CD1C77 yazdiktan sonra ok  basiyoruz. daha sonra winhex zimizi kapatip   tekrardan aikodo ekranina gecip

kullanici adi kismina Francisco Bonilla   key kismina  da    0KMDEK-QY5CXH-YR0K0J-29N86B   yapistirdiktan sonra  okey deyip  programimizi calistiriyoruz..

Onemli nokta eger finger kodumuz  9EA2-3565 degilse

o noyu kopyaliyoruz  veya bir  yere  yaziyoruz daha sonra ikiserli gruba ayirip sondan baslayarak her ikili grubun ilk sayilari basa gelmek kaydiyla yeni nomuzu yaziyoruz  :D  ne dedigimi anlayan  oldumu  valla ben anlamadim  :D:D:D:D:D ..

Simdi  ornekle gostereyimm 

no: 65d5f87y  numaramiz bu  ayiralim  65    d5    f8   7y      simdi  nomuzu olusturalim  sondan baslayacagiz

7y f8 d5 65  iste  kodumuz  bu daha sonra  ustte anlattigim sekilde uygulaya bilirsiniz..

Umarim yeterince  acik olmustur..

Saygilarimla!!!!!!!!!!!!!!!

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    mclaren bunu yazdı:

Hocam çok teşşekürler crack işlemini yaptım :)

Resimler
    http://img214.imageshack.us/img214/6452/adszkwv.jpg
    http://img443.imageshack.us/img443/9639/adszere.jpg

Hocalar yanliz her seferinde acmak için bu islemi yapmaniz gerekiyo.Ben herseyi not defterine yazdim acacagim zaman ordan yapiyorum.100lerce tekniğin videolu olarak gosterilisi var.Farklı açılardan yavaslatarak felan izleyebiliyorsunuz. 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    aynı set'in ninjitsu'su vardı ama bi türlü bulamadım..kaynağınız var ve paylaşırsanız sevinirim :)

dont think twice its all right
Toplam Hit: 15461 Toplam Mesaj: 72