Ailemden Habersiz Muayene Olmak İstiyorum Fakat...
-
Arkadaslar 20 yaşına girmiş bulunmaktayım dolayısıyla gecen senden itibaren babamın sağlık güvencesinden düşmüş bulunmaktayım. Babam Emekli ve güvenceside Emekli Sandığı
Bugün gerekli yerlere basvurdum öğrenci belgesiyle tekrar babamın güvencesine gircem sağlık güvencem olacak yine..
Ben ailemden habersiz muayene olmak istiyorum hastalığın nedir diye sormayın çünki bende bilmiyorum yani emin değilim hastalığımın tam olarak ne oldugunu öğrenincede aileme haber vercem eger sağlam çıkarsam vermeyecem doktora gittiğimi felan söylemeyecem..
İşte hastaneye gidip muayene olsam ne kadar ücret alıyorlar bbamın maaşından ücret kesiliyormu vb.. bilgilendirirseniz sevinirim...
-
emeklıyse ilaçı alırsan para kesıntısı olur baska turlu babanından haberı olmaz olsa da ne olcak sankı sonucda aılen kotuysede ılerde solemek zorundasın erkenden gıtkı ne ldugunu ogren fazla gec kalma derım
-
ozel doktorlar yokmu onlara git
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
ozel doktorlar yokmu onlara git
-----------------------------
Para :(şimdi anladığım kadarıyla ilaç almazsam haberleri olmaz zaten az miktardada muayene ücreti alıyorlar bildiğim kadarıyla 10-15 lira onuda karsılarım ben anladım durumu teşekkür ediyorum bu konuda ayrıntılı bilgi sahibi olanlar yazsında sakata gelmeyelim yani kesin demi ilaç almazsam haberleri olmayacak muayeneden
-
Babanın üzerine sigortalı olursun,
Herhangi bir sağlık kurumuna ve ardından eczaneye gittiğin zaman,
Şu adresten ( Her kimin üzerine kayıtlı isen ) bütün bilgilere ulaşabilirsin - ulaşabilirler.
http://ilackatki.ssk.gov.tr/ilackatki/
Adreste verilen sayfada, ezcane, sağlık kurumu ve kimin faydalandığı yazar ( Eşi, Çocuğu, Annesi veya Babası v.s. )
Geçmiş olsun kardeşim.
-
ben doktur yarısıyım sen bana anlat derdini ben parada almam
-
Peki Hojam Hastalığn ne die sormicam Qk Ama Peki Seni Doktora Götüren Etkenler Neler Ne Gibi Şikayetin Varda Ondan Şüphelenip Doktora Gidiosun ?
-
hocam sakın sigortasız bir şekilde hastaneye gidiyim falan deme harbi çook fena bi para giriyo. Şöyle sööliyim bundan iki hafta önce boynumda durduk yere bi et parçası çıktı ve ben bunu sigortam olmadığı için ücretli aldırdım. Muayenesiydi şunuydu bunuydu bana 500 liraya çıktı ve bu yarım saatte tutan masraf.. Bu kadar ufak bişeye bile 500 lira masraf çıkıyosa birazcık ciddi bi hastalığa harbi üç beş bin lira cebinden çıkar. Örneğin bir film çektirmesi 150 lira hesabını sen yap..
-
ceo kardeşim, niye yeşilkart almıyorsun. Eger üzerinde mal mülk araba ve ssk. bag-kur yoksa yeşilkart almana bir engel bulunmuyor benim bildiğim.
-
bizim mahallede bir amca var zengin biri güzel yerde parsel'i var 3 katlı apartmanı, dükkanı var oğlu var a.k ama yine yeşil kart'ı var ne adalet ama?
(belki bu VARların düzenini bozmak istememişler.)
Bu arada geçmiş olsun hacı.
-
doktorum...yardımcı olabilirim istersen...karneyede gerek kalmaz...