Ailesiyle Ndn 23 Yıldır Konuşmuyo:D
-
Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı bir köyde oturan ve bugün 30 yaşında olan Suat Tek, bisiklet almadıkları için küstüğü ailesi ve yakınlarıyla 23 yıldır konuşmuyor.
arkadaşlar konuyu geyik amacıyla açtım çok komiğime gitti
buda haber linki :D:DD:D:
-
Budaklı meşe odunuyla kişilik kazandırılması lazım :D
-
:D nası iştir bu ya. arkadaşlar aramızda para toplayıp şu herife bi bisklet alalım :D barşsınlar bari =)
-
çok pis gurur yapmış amcam yaa..ben haberlerde izlemiştim :D adam okulda arkadaşlarıyla konuşuyo..askerde konuşuyo.. onun dışında köyünde konuşmuyo..yazıyla anlaşıyo..
-
:D yani ne denirki allah akıl fikir versin
-
herzaman şunu savunmuşumdur; senın 7 sülaleni gözünün önünde keserler dünyan kararır, bir çocuğa elma şekeri isterde almazsın senden çok daha fazla dertli olur. adamınkide o hesap işte, çok dokunmuş, birde kendi iç dünyası, çok normal birşey olmasada fazla garipsememek gerek.
-
strike bunu yazdı:
-----------------------------
Budaklı meşe odunuyla kişilik kazandırılması lazım :D
-----------------------------azuuhahhahhhahhhdhhashhdhahha
yerlerdeyim ya.:D
-
baddboyy bunu yazdı:
-----------------------------
:D nası iştir bu ya. arkadaşlar aramızda para toplayıp şu herife bi bisklet alalım :D barşsınlar bari =)
-----------------------------Aynen :D:D bi de meşe fikrini de sevdim :D:D:D
-
bursa yi neden kirmizi renkte yazdin acaba?
-
komik deil trajedi yatıo altında
-
amcam haklıya bisiklet gibi önemli bi tasıt alınmaz mı. o bisiklet sayesinde kötde tek teker gescek.bisikleti olmayan arkadaşalarına şakalar yapçak..amca sen beni bul bir tek ben annarım senin derdinden :)