Aion Online
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------
angelofhope bunu yazdı:
wow oynuyorum mutluyum :|
metin2 tarzı 3. sınıf online oyunwow'la kıyaslamak bile yanlış :)
-----------------------------sen oyna gör bakiyim wow düşnücekmisin birdaha.Kanatlarla savaşıyosun havada.Görsellik 10 numara.Oyun 14 gb.Var gerisini sen düşün
-
Bence sen önce wow oyna bro. 10 günlük trial falan veya bi istatistiklere bak. :)
-
bendeki wow nie 20gb (: + wow derim ba$ka bi$i demem
-
LostDream bunu yazdı:
Bence sen önce wow oyna bro. 10 günlük trial falan veya bi istatistiklere bak. :)
Wow' da oynadım aion'da oynadım aion kat kat daha üstün bir oyun... oyun olarak bakınca her yönüyle aion çok daha iyi wow'dan.
Wow'un üstünlükü warcraft gibi bir oyundan geliyor olması ve fan'ları çok fazla,geniş bir kitleye hitap ediyor vs..
Ama hertürlü aion görüntü,oynanabilirlik,genişlik vs vs olarak daha üstün bir oyun. -
warmı peki aion'u free deneyebiliceqimiz bi yer indirme vs.leri olan free server. bende deniyim o zaman (:
-
Hocam oyun tamamen paralımı,yoksa beleş serverlar da var mı?Var ise beleş ve paralı serverın farkı nedir?
-
_karantina_ bunu yazdı:
Hocam oyun tamamen paralımı,yoksa beleş serverlar da var mı?Var ise beleş ve paralı serverın farkı nedir?
-----------------------------oyunu indirdim register bolumu yok bu oyun paralı ..
-
HoLyCat bunu yazdı:
_karantina_ bunu yazdı:
-----------------------------oyunu indirdim register bolumu yok bu oyun paralı ..
Hadi ya:\... -
Oyunun official versyonu paralı wow gibi. Free serverları mevcut. pek stabil değil ama şuan free serverlar. bug ve uptade sorunları gibi şeyler oluşabiliyor.
Yinede free yi denemek isterim diyorsanız da http://infiniteaion.com/ iyi free serverlardan birisi. rate 1x.
Ama şunu söyliyim official serverdaki tadı ve oynayışı , ordaki ortamı biraz zor bulursunuz free lerde. ama denemek için verdiğim servera bakabilirsiniz.