folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Aiopre.Com Taşıma Tamamlandı. Güncellemeler

Aiopre.Com Taşıma Tamamlandı. Güncellemeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Hotfilede olan dosyaya silinmiş diyor.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

hacı siteyle ilk tanıştığımdaki site bu değil.. Fena halde göz zevkini bozacak şekilde rahatsızlık verici bir tasarım + çok yavas..

önceki tasarım daha bir güzeldi ve daha rahat kullanımlıydı.. Reklamlara söz yok reklam var diyen beni bulur karşısında :P

Ama ciddiyetle site gerçekten kötüye gidiyor.. Kullanım ve tasarım açısından.

umarım eleştiriye açıksındır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    Apocrypha bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı siteyle ilk tanıştığımdaki site bu değil.. Fena halde göz zevkini bozacak şekilde rahatsızlık verici bir tasarım + çok yavas..

önceki tasarım daha bir güzeldi ve daha rahat kullanımlıydı.. Reklamlara söz yok reklam var diyen beni bulur karşısında :P

tabi bu bilgilendirme için teşekkür derim en kısa zamanda tekrar yapılanmaya gideceğim ufak tefek sorunlar var yavaşlıkta var en kısa sürede çözücem bunalrı allahın izniyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Apocrypha bunu yazdı:

destekliyorum ve belirtmiştim zaten yeni tasarım berbat diye :/ Eski sisteme dönmelisin bence hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    x3uqm4 bunu yazdı:
    Hotfilede olan dosyaya silinmiş diyor.
    Hocam şuan sağlam bi daha dener misin?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

site yeniden aktif.. linkleri 2 şer 3 er eklerseniz daha sağlıklı download yapabilirsiniz..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Yeniden aktif olmaıs iyi oldu. Rapid link ten çekiyorum. Birnevi bu emeğe karşılık reklamlara tıklanmıştır.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 6298 Toplam Mesaj: 38