Aiopre.Com Taşıma Tamamlandı. Güncellemeler
-
Hotfilede olan dosyaya silinmiş diyor.
-
hacı siteyle ilk tanıştığımdaki site bu değil.. Fena halde göz zevkini bozacak şekilde rahatsızlık verici bir tasarım + çok yavas..
önceki tasarım daha bir güzeldi ve daha rahat kullanımlıydı.. Reklamlara söz yok reklam var diyen beni bulur karşısında :P
Ama ciddiyetle site gerçekten kötüye gidiyor.. Kullanım ve tasarım açısından.
umarım eleştiriye açıksındır.
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------hacı siteyle ilk tanıştığımdaki site bu değil.. Fena halde göz zevkini bozacak şekilde rahatsızlık verici bir tasarım + çok yavas..
önceki tasarım daha bir güzeldi ve daha rahat kullanımlıydı.. Reklamlara söz yok reklam var diyen beni bulur karşısında :P
-----------------------------
tabi bu bilgilendirme için teşekkür derim en kısa zamanda tekrar yapılanmaya gideceğim ufak tefek sorunlar var yavaşlıkta var en kısa sürede çözücem bunalrı allahın izniyle -
Apocrypha bunu yazdı:
hacı siteyle ilk tanıştığımdaki site bu değil.. Fena halde göz zevkini bozacak şekilde rahatsızlık verici bir tasarım + çok yavas..
-----------------------------destekliyorum ve belirtmiştim zaten yeni tasarım berbat diye :/ Eski sisteme dönmelisin bence hocam.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
Hotfilede olan dosyaya silinmiş diyor.
Hocam şuan sağlam bi daha dener misin? -
site yeniden aktif.. linkleri 2 şer 3 er eklerseniz daha sağlıklı download yapabilirsiniz..
-
Yeniden aktif olmaıs iyi oldu. Rapid link ten çekiyorum. Birnevi bu emeğe karşılık reklamlara tıklanmıştır.