Airbnb Ev Sahibi Parayı Geri Ödemiyor
-
Merhabalar
hafta sonu ankarada biryerde kalıcaktım tarihler 12-14 nisan seçip yanlışlık yapmışım. benim kalmak istedigim tarihler 11-13 nisan aralığıydı.
12-14 için yaptıgım rezervasyonu iptal ettim. aynı yerden 11-13 için yer tuttum aradığımda boş yer yok dediler ama ben gene airbnb üzerinden aynı yerden yer bularak ödemesini yaptım ve konakladım.
Ev sahibi ile asla muhattap olamadım. rezervasyonunu iptal ettigim para iadesini alamıyorum veya bana ileri tarihde konaklayabilirsiniz gibi yardımcı olmuyorlar.
ödedigim tutar 12 bin tl civarı.
Airbnb den iptal ettigim yere bakında dolu görünüyor. mal sahibinin herhangi bir maddi zararı yok.
nereye sikayetci olabilirim ne yapabilirim.
-
iptal güvencesi var mıydı ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
sanırım yoktu. kız arkadaş iptal etmiş direk.
-
bookingten yaptığımız bi rezervasyonda şöyle olmuştu. telefon bozulduğu için ev sahibi bize ulaşamamış, booking üzerinden de yazmadığı için görmedik, whatsapptan yazmış. eve geldiğimizde evi kapatıp gittiğini gördük, bir şekilde telefon ile iletişime geçtik, uzun süre bizden cevap alamayınca rezervasyonu iptal ettiğini söyledi, iptalde para iadesi yapılmıyordu. daha sonra farklı bir yerde geceyi geçirdik. konuyu bookinge aktardık. kaldığımız yerin faturasını istedi, gönderdik. kaldığımız yerin fatura tutarı kadar bize geri ödeme yapmıştı.
airbnb için de denenebilir. diğer faturayı gönderirsen belki onun iadesini yaparlar.
-
Bana da 23-24 Nisan geceleri İstanbul Kartal Pendik civarı ev lazım bir misafirim gelecek biraz airbnb'ye baktım tam türk işi olmuş yine milyon tane saçmalık. Bildiğiniz Böyle sorunsuz konaklanacak ucuz yollu bir yer varsa minnettar olurum
-
userneyime bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
alamazsınız parayı hocam airbnb çok net bu konularda geçmiş olsun.
-
DevilKingtr bunu yazdıuserneyime bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Banada biraz öyle geliyorda bu yapılan oç lu tam :D
-
DevilKingtr bunu yazdıuserneyime bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
iptal güvencesi olmadan iptal ettiyseniz geçmiş olsun. Ama airbnb destek hattına durumun özetini ve faturaları gösterirsen uygun bir dille aktarırsan yardımcı olabiliyorlar. Garantisi yok tabi.
-
ilk 12 yada 24 saat idi sanırım ücretsiz iade süresi
eğer süresiz rahat iptal iade istiyorsanız en güzeli booking ama oda tr de çalışmıyor.
-
PanxeR bunu yazdı
eğer süresiz rahat iptal iade istiyorsanız en güzeli booking ama oda tr de çalışmıyor.
Alternatif olarak önden satıcıyla görüşerek de çoğu zaman durumu halledebiliyorsunuz. Kimse profilinde düşük yıldız istemiyor.
-
end bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Alternatif olarak önden satıcıyla görüşerek de çoğu zaman durumu halledebiliyorsunuz. Kimse profilinde düşük yıldız istemiyor.
oc ları bana o gün oyun yaptı paramı yakmak icin tesisi aradım boş yeriniz varmı dedim yok dedi.
tekrar bana satın aldırdılar yardımcı olmadılar boş daire olmasına ragmen