Airodump Hakkında
-
bi kaç gündür netbook la civardaki wireless ağların şifresini kırmaya çalışıyorum. dün airodump ile denedim.
the selected adapter's driver is not compatible with the peek protocol. See the aircrack documentation for more information on how to install a compatible driver.
hatasını verdi. kurulması gereken bişeyler varmış ama bunları internette bulamadım. ne kurmam gerekiyo. ha bi de wireless adapter: Atheros AR9285
-
www.remote-exploit.org dan direk auditor'u cek airdump , aircrack , stump falan ugrasma.
-
windows altında çalışan bişey lazım bana hocam.
-
Hoca auditor'u livecs olarak boot edeceksin ram uzerinden calistiracaksin yani kuruluma gerek kalmadan.Kalktin Bangladesh'e gittin bir parkta oturdun laptopunu actin etrafta 25tane ag var ve sifreli , umutsuzluga kapilmak yok , yardimimiza auditor kosuyor.Mr. Auditor'u dvd veya cd playerimiza koyup acilista boot edip 3-5 dk ram uzerine kurulmasini bekliyoruz , sonrasi o kadar basit ki anlatamam , deneyin gorun.
Auditor , etrafimdaki aglar sifreli demeyin.
:D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hoca auditor'u livecs olarak boot edeceksin ram uzerinden calistiracaksin yani kuruluma gerek kalmadan.Kalktin Bangladesh'e gittin bir parkta oturdun laptopunu actin etrafta 25tane ag var ve sifreli , umutsuzluga kapilmak yok , yardimimiza auditor kosuyor.Mr. Auditor'u dvd veya cd playerimiza koyup acilista boot edip 3-5 dk ram uzerine kurulmasini bekliyoruz , sonrasi o kadar basit ki anlatamam , deneyin gorun.
Auditor , etrafimdaki aglar sifreli demeyin.
:D
-----------------------------:D radyo reklamı gibi oldu. bu auditor'un yeni adı backtrack galiba siteden anladığım kadarıyla öyle mi? bi de netbook ta cd-rom yok flashtan yapsak olur mu?
-
Elbette flash disk uzerinden de boot edebilrsin.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dai bişeyde ben soracam şimdi bunu
virtual pc de kullanabiliyormuyuz
-
Hic denemedim ama virtualda kuracagin sistemin network bacagini dogrudan bridge yapmadan wireless bacagini gosterirsen kullanilabilir.Sonucta o bacaktan gelecek veriler sanal sistemde islenecek.Evet bu mantikla yaklasirsak kullanilabilir.
-
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=214
burda görüldüğü kadarıyla pek kolay değil bu iş.
-
www.remote-exploit.org dan usb için olanı indirdim. iso formatındaydı winrar ile açtım usb diske attım. boot ettim.
Invalid or damaged bootable partition.
hatası verdi. sonra iso dosyasını daemon tools ile sanal cd yaptım cd nin içindeki dosyaları aymem usb diske attım yine aynı hatayı verdi. nası yapıcaz bunu?
-
kompitercim siteyi incelemeye fırsatım olmadı da, bu sadece wep şifrelerini mi kırıyor?