Airpods Pro (Sahte Mi?)
-
Ben geçen aldım 1850 ₺ ye 350 ₺ sence normal bi fiyatmı üstat,
-
Airpods vardi bende.Kayboldu yeni aldim.Baktim ilkiyle ikinci arasinda kaliye farki var.Bu ibneler mal satinca kaliteyi dusuyolar karj marjini arttiriyorlar.Amk boyle cagin.
-
Beyler 1. nesil orjinal faturalı. biri çalışmıyor. 300 lira nasıl fiyat. markası ne idüğü belirsizler 200 lira zaten. bunun tekini tamir etme şansımız olur mu?
seri noda şöyle bi uyarı veriyor ne olaki bu?
faturadaki ve kutudaki seri no aynı. airpods kodu falan model kodu da aynı tutuyor yani.
joe_black tarafından 14/Mar/21 16:41 tarihinde düzenlenmiştir -
joe_black bunu yazdı
Beyler 1. nesil orjinal faturalı. biri çalışmıyor. 300 lira nasıl fiyat. markası ne idüğü belirsizler 200 lira zaten. bunun tekini tamir etme şansımız olur mu?
faturadaki ve kutudaki seri no aynı. airpods kodu falan model kodu da aynı tutuyor yani.
Airpods icin bir kulaklik degisimine 750tl almışlardı. Ortalama 2 sene öncesi
-
darkroques61 bunu yazdı
Bizim ülke en büyük tekstil firmalarının ürünlerini yapıyor.. Aynı firmaların bir çok sahte ürünleri butik hesaplarda kol gibi geziyor aslında sahte denilen o ürünler de aynı fabrikadan çıkıyor :)
hocam onlar yalan
-
sahte olmasaydı, satıcıya tezgahtar demezdin hocam. sahte.
-
joe_black bunu yazdı
Aldım bakalım müritler yazmadınız :D
yarına gelir kargo ak koyun kara koyun ortaya çıkar bakalım :D