Airpods Ya Da TWS Tip Kulaklıklar Hk.
-
Komutan bunu yazdı
hocam selamlar,
Airpods için konuşabilirim,
neredeyse Türkiyede tanıtıldığı haftadan beri kullanıyoruz, çok rahat ve aşşırı büyük kolaylık ama maalesef sadece İos cihazları ile kullanabiliyorsun, Tabi Apple MacOS cihazlar da destekliyor ama o kadar.
hocam android cihazlara bağlanıyor.
Ben jbl almıştım 659 tl hepsiburada'dan. beğenmedim iade edip airpods un 2. neslinden aldım onu da letgo dan 2. el ama paketi açılmamış buldum 900 tl'ye. wireless şarj destekleyen. gayet memnunum. fiyat farkına değer mi orasını bilemem ama ben ios kullanıyorum ve benim için büyük rahatlık
edit linkler:
Sharp tarafından 13/Nis/20 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Airpods almak istiyorum. Yan sanayi ürünlerden, Tws vs gibi. Marka ve model ne önerirsiniz.
- Sesi iyi versin
- Arama sırası ses alışverişiyi iyi olsun yeter.
Tel iphone 6s plus. Bütçe 50-60
-
ben bimde satılan priahnha tws den aldım bi sike yaramaz. ses ile görüntü aynı gelmiyor. bir filmi bitiremiyorsunuz
sonra araştırıp f/p mi buds aldım 120 liraya şahane birşey.
hem şarjı iyi gidiyor hem sağlam bas vuruyor hemde sesle görüntü aynı geliyor
-
By_HC bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Trendyol'dan bi tane kız arkadaşıma bi tane bana 50 lira'dan 2 tane itws 12 aldım.
Gayet memnunum, bozulursa 10 tane daha alırım. Komuşum airpodsa.
Hocam kulak zarına 1.6 cm mesafede kullanıyorsunuz. 50 liralık çakmaya da güvenemem bi patlarsa fena olur valla
Hayatında hiç patlayan kulaklık gördün mü?
-
Kulakiçi değil de iphone gibi olanlardan bakıyordum.
linkteki ürün alınır mi? Var mı kullanan ? -
Arkadaşa şu ürünü 380 lira iken aldık. Gayet memnun. Ben şarj süresini sorun edebilir diye düşünmüştüm ki benim için bu sorun olurdu. Ama bayadır kullanıyor soruyorum sıkıntı yok diyor. 10 günde bir 380 liraya düşüp hepsiburada'nın kendisi satıyor. Konuşma performansı aynı fiyattakilere göre muazzam bence, öteki türlü haylou, xiaomi gibi çevre sesini almıyor pek. Mikrofon konusunda ikimizde baya titiziz. YouTube'da Enes Özen diye bir incelemeci mübarek var izlemeni tavsiye ederim.