Airties Adsl Modemde, Port Açma?
-
arkadaşlar port açamıyorum nerede hata yapıyorum dersiniz tahribat forumdaki port açma işlemlerinin hepsini yaptım onları yapınca msn giremiyorum ama nete girerken cevrimdışı çalış diyor ve yinede portlar kapalı bilgisi veriyo ben bu işi kıvıramıyacağım galiba bi zahmet yardım ediverim :) bilmemek deyil sorup öğrenmemek ayıp....
-
marka model nedir hocam ohooo bi yardım istiyonda bilgi vermemişsin fol yok foş yok ?
ayrıca portlardan kaynaklandıgını oldugunu nerden biliyon?
-
modemin markası (Airties TR-102) arkadaşlar neden ben buna port açamıyorum
-
modemden kaynaklandığını biliyorum dostum çünki açmak için heryolu denedim olmuyor olmuyorrr çıldıracam yaw
-
esebo bunu yazdı:
-----------------------------
modemden kaynaklandığını biliyorum dostum çünki açmak için heryolu denedim olmuyor olmuyorrr çıldıracam yaw
-----------------------------Hiç kurcalama zaten explorer ayarlarınıda bozmuşsun, 444 0 239 u ara airtiees çağrı merkezi burdan detaylı bilgi alabilirsin.
-
yok dostum modem ayarlarını aynı düzeye getirebiliyorum o sorun deyil benim derdim port acamamak da dedim ya her yolu denedim modemi eski konumuna getirmek sorun olmuyo okadarda beceriksiz deyiliz şükür yarabbi :))
-
Kesin Dota için host olcak :D
-
esebo bunu yazdı:
-----------------------------
yok dostum modem ayarlarını aynı düzeye getirebiliyorum o sorun deyil benim derdim port acamamak da dedim ya her yolu denedim modemi eski konumuna getirmek sorun olmuyo okadarda beceriksiz deyiliz şükür yarabbi :))
-----------------------------Kusura bakmada beceriksizsin ki ie yi çevrımdışı çalıştırmayı becerebilmişsin:) airties kadar basit bir modemde dahi port açamıyosan açıpta ie çevrımdışı yapabiliyosan beceriksizsin derim ben :))
-
hojam web arayuzune gir
ordan NAT ı sec ve PORT yonlendirme de
- Uygulama alanına tanımlayacağınız port yönlendirme kuralı için bir isim giriniz.
- Hedef IP Adresi alanına ağınızda İnternet'ten ulaşılmak istenen bilgisayarın yerel IP adresini yazınız.
- Protokol Tipi olarak istenen uygulamanın kullandığı protokol TCP, UDP, TCP&UDP seçeneklerinden birini seçiniz (Uygulamanın kullandığı protokol kesin bilinmiyorsa TCP&UDP seçilmesi tavsiye edilir).
- Wan Portları alanına uygulamanın kullandığı port numarasını giriniz.
- Hedef LAN Portları alanına uygulamanın yerel ağda hangi portu kulanacağını giriniz. (çoğunlukla gerçek port ile aynıdır).
- Birtek port yerine bir dizi port yönlendirmede port aralığı belirtmek için araya tire (-) koyunuz. Örneğin 23 ile 80 portları arasındaki tüm portları yönlendirmek için bu bölüme 23-80 yazınız.
buda modemden aldıgım bilgi yeri
-
http://www.portacma.net/ resimli çok kolay..
-
nights_judge gardaş senin dediğin biraz kendini beğenmişlik diyebilirim :) ben sana diyorum ki seni benim pc içine sokayım modem dahil port aç bana istediğim port ları ama açamazsan :))) sorry
