folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Airties Adsl Modemde, Port Açma?

Airties Adsl Modemde, Port Açma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
       arkadaşlar port açamıyorum nerede hata yapıyorum dersiniz tahribat forumdaki port açma işlemlerinin hepsini yaptım onları yapınca msn giremiyorum ama nete girerken cevrimdışı çalış diyor ve yinede portlar kapalı bilgisi veriyo ben bu işi kıvıramıyacağım galiba bi zahmet yardım ediverim :) bilmemek deyil sorup öğrenmemek ayıp....

dostluğa yer bırakacak kadar savaş!Savaşa yer bırakacak kadar dost ol!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

marka model nedir hocam ohooo bi yardım istiyonda bilgi vermemişsin fol yok foş yok ?

ayrıca portlardan kaynaklandıgını oldugunu nerden biliyon? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    modemin markası  (Airties TR-102) arkadaşlar neden ben buna port açamıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    modemden kaynaklandığını biliyorum dostum çünki açmak için heryolu denedim olmuyor olmuyorrr çıldıracam yaw

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

esebo bunu yazdı:
    -----------------------------
    modemden kaynaklandığını biliyorum dostum çünki açmak için heryolu denedim olmuyor olmuyorrr çıldıracam yaw

Hiç kurcalama zaten explorer ayarlarınıda bozmuşsun, 444 0 239 u ara airtiees çağrı merkezi burdan detaylı bilgi alabilirsin.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    yok dostum modem ayarlarını aynı düzeye getirebiliyorum o sorun deyil  benim derdim port acamamak da  dedim ya her yolu denedim modemi eski konumuna getirmek sorun olmuyo okadarda beceriksiz deyiliz şükür yarabbi :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Kesin Dota için host olcak :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

esebo bunu yazdı:
    yok dostum modem ayarlarını aynı düzeye getirebiliyorum o sorun deyil  benim derdim port acamamak da  dedim ya her yolu denedim modemi eski konumuna getirmek sorun olmuyo okadarda beceriksiz deyiliz şükür yarabbi :))

Kusura bakmada beceriksizsin ki ie yi çevrımdışı çalıştırmayı becerebilmişsin:) airties kadar basit bir modemde dahi port açamıyosan açıpta ie çevrımdışı yapabiliyosan  beceriksizsin derim ben :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sorpix
    Sorpix's avatar
    Erkek

hojam web arayuzune gir

ordan NAT ı sec ve PORT yonlendirme de

10. Uygulama alanına tanımlayacağınız port yönlendirme kuralı için bir isim giriniz.
  11. Hedef IP Adresi alanına ağınızda İnternet'ten ulaşılmak istenen bilgisayarın yerel IP adresini yazınız.
  12. Protokol Tipi olarak istenen uygulamanın kullandığı protokol TCP, UDP, TCP&UDP seçeneklerinden birini seçiniz (Uygulamanın kullandığı protokol kesin bilinmiyorsa TCP&UDP seçilmesi tavsiye edilir).
  13. Wan Portları alanına uygulamanın kullandığı port numarasını giriniz.
  14. Hedef LAN Portları alanına uygulamanın yerel ağda hangi portu kulanacağını giriniz. (çoğunlukla gerçek port ile aynıdır).
  15. Birtek port yerine bir dizi port yönlendirmede port aralığı belirtmek için araya tire (-) koyunuz. Örneğin 23 ile 80 portları arasındaki tüm portları yönlendirmek için bu bölüme 23-80 yazınız.
  16. buda modemden aldıgım bilgi yeri

Falan Filan...
  17. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

http://www.portacma.net/ resimli çok kolay..

18. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esebo
    esebo's avatar
    Erkek
    nights_judge  gardaş senin dediğin biraz kendini beğenmişlik diyebilirim :) ben sana diyorum ki seni benim pc içine sokayım modem dahil port aç bana istediğim port ları ama açamazsan :))) sorry

Toplam Hit: 3494 Toplam Mesaj: 12