Airties Kablosuz Modem Hakkında
-
Arkdaşlar merhaba ,
Ben Kablosuz Modemle ethernetten internete bağlanabiliyorum . Ama kablosuz bağlanamıyorum. Modemin markası Airties RT-205 .
Bilgisayarda Wireles ışığı yanıyo ama kapanmıyoda. Laptopta vista vardı xp yükledim. Fn tuşu şimdi çalışmıyo. Sorun ordan diye tahmin ediyorum. Laptopun markasıda LG R400.
Nasıl çalıştırabilirim ?
-
wirelessi tanıttın mı? (laptop içindeki kart) o yüzden ışığı yanmaz...
-
Işığı yanıyo . Ama söndüremiyorum. Yani Tuştan açma kapama yapamıyorum. Nasıl tanıtabiliriz ?
-
:S hoca sen şöyle birşey yap..
bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir.. sonra donanım sekmesine bas, sonra aygıt yöneticisine bas.. orda donanım özelliklerini görürsün.. bak bakalım "?" işaretiyle var olan bi alan var mı?
-
Hoca o tamam tanıtılmış zaten :)
-
o zaman ben sorunu anlamadım hoca :S wireless ağını görüyor mu makinen..
-
Wireles ışığı yanıyo. Ama kapsama alanında hiç bir kablosuz ağ bulunamadı diyo.
-
eğer wireless lan kartı düzgün tanıtılmışsa ve senin ağın da gerçekten varsa bulur hoca..
wireless ağı oluşturmayı dene
-
Hoca çok saol yardımların için. Ben bu Fn tuşunu nasıl çalıştırıcam ? Bilgisayardan yani tuştan wirelesı açıp kapatmayı bulmam lazım. Vista varken çalışıyodu Fn. Şimdi çalışmıyo.
-
üstat klavyede kare iöine alınmış biçimde fn tuşu olur ona basılı tut sonra wireless ac/kapa tuşuna bas buyuk bi ihtimal wireless tusun fonksion tuşu ile çalışıo senden basmadan ac/kapa yapmayı deniyosun yanlış anlamışsam özürr...
-
hacam bide kablosuz modemin güvenlik ayarlarıyla bilgisayarınki uyuşmuyor olabilir belki bi bak onada
edit: bende de aynısı var rt205 oradan biliyorum ondan olabilir