folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Airties RT-205 Adsl Modem Kullanıclıarıın Dikkatine.

Airties RT-205 Adsl Modem Kullanıclıarıın Dikkatine.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Airties RT-205 TT kullanıcıları yeni firmware güncellemesi yayınlanmış. kullananlar mutlaka güncellemesin yapsın

değişiklikler

modem wep arayüzü değişiyor

Araçlar sekmesine yedekleme gibi diğer modemlerdeki özellik eklenmiş.diğerlerine bakmadım

13/02/2009

Firmware Sürümü: 2.5.2

AirTies.com dan modelinize uygun olanı indirebilirsiniz

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam ben RT-205 kullanıyorum ancak şöyle bir sorunum var.

Modeme herhangi bir resetleme yaptıgımda 4-5 saat internet kendini toparlayamıyor. Yani ADSL ışığı sürekli yanıp sönüyor.

Teknik servis geldi iç hatta sorun vardır dedi. Kendi cihazını taktı 3 sn'de direk baglandı :\

Modemde sorun var dedi çekti gitti.

Bu güncelleme ile ilgisi var mı acaba?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Airtiesa savaş actım mhkemeye veriyom sonuclansın modemin parasını bi alayım site acacam haklarında...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

sırası ile uygula

modemin son güncel dosyasını önce bilgisayarına indir

modemde kayıtlı olan servis sağlayıcınızın verdiği kullnıcı adını  şifresini ve kablosuz şifreni bi kenara not edip

modemi arkasında bulunan fabrika ayarlarına alma butonundan resetle.(minik butona 10 sn basılı tutulur)

""modeme kabloyla"" wep arayüzünden bağlanıp modemi kurmadan.daha önce indirip bilgisayarna kaydttiğin firmware dosyası ile güncelle. günclleme bitince modemi kapat aç

daha sonra servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifrenle modemi kur.

yine sorunun devam ederse modem sorunlu demektir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Airtiesa savaş actım mhkemeye veriyom sonuclansın modemin parasını bi alayım site acacam haklarında...

6 tane airties Ap-302 cihazı bi bölgede mesh teknolojisi ile kurmaya çalışırken,bende bi avukat bulup maddi manevi tazminat davası açmayı düşünmüştüm.cihazları konfigire edip save btonuna basınca bunları düşünecek kadadar bana bol bol zaman veriyordu.3 dk kadar bi zamanda save leyebilyordu sistem bi şekilde çalıştı.bende vazgeçtim:)

farklı zamanlardada bozulan bi kaç modeminde sorgusuz kısa zamanda yenisini yolladılar.iyi demeye yetmez yapmaları gerekeni yaptılar.ama onlar için asıl kötü olanı yılda yüzlerce modem alıp yada tavsiye edip yada teknik dsteğini alabilecekleri bir kullanıcılarının bu şekilde bir eyleme, niyete kalkışmış olması

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

airties tarafındayız :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:

bu sefer ben haklıyım :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aero
    aero's avatar
    Erkek

airties rt-205 modem satıyor arkadaş 50 tl kullananlar tavsiye edermi yada tavsiye etcegınız modem varmı ?

'Sana sevmeyi öğretecek değilim. Doğuştan bir yetenektir bu. Tabii birde severek doğurmalı annen seni, yalnızca sevişerek değil...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

sırası ile uygula

modemin son güncel dosyasını önce bilgisayarına indir

modemde kayıtlı olan servis sağlayıcınızın verdiği kullnıcı adını  şifresini ve kablosuz şifreni bi kenara not edip

modemi arkasında bulunan fabrika ayarlarına alma butonundan resetle.(minik butona 10 sn basılı tutulur)

""modeme kabloyla"" wep arayüzünden bağlanıp modemi kurmadan.daha önce indirip bilgisayarna kaydttiğin firmware dosyası ile güncelle. günclleme bitince modemi kapat aç

daha sonra servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifrenle modemi kur.

yine sorunun devam ederse modem sorunlu demektir.

nasıl güncellicez bin dosyasını neyle açcaz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

.bin dosyasını açmana gerek yok modeminin içinde yönetim bölümünde büyük ihtimalle güncelleme butonu vardır güncelleme bölümüne girdiğinde gözat butonuna tıklayıp bin dosyasını seçeceksin kaydet uygula modem güncellemeyi kuracak reset atacak tekrardan ayarlarını yapacaksın.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:

bu sefer ben haklıyım :)

sorun ne ki  rene :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 4778 Toplam Mesaj: 14