Airties RT-205 Adsl Modem Kullanıclıarıın Dikkatine.
-
Airties RT-205 TT kullanıcıları yeni firmware güncellemesi yayınlanmış. kullananlar mutlaka güncellemesin yapsın
değişiklikler
modem wep arayüzü değişiyor
Araçlar sekmesine yedekleme gibi diğer modemlerdeki özellik eklenmiş.diğerlerine bakmadım
13/02/2009
Firmware Sürümü: 2.5.2 AirTies.com dan modelinize uygun olanı indirebilirsiniz
-
Hocam ben RT-205 kullanıyorum ancak şöyle bir sorunum var.
Modeme herhangi bir resetleme yaptıgımda 4-5 saat internet kendini toparlayamıyor. Yani ADSL ışığı sürekli yanıp sönüyor.
Teknik servis geldi iç hatta sorun vardır dedi. Kendi cihazını taktı 3 sn'de direk baglandı :\
Modemde sorun var dedi çekti gitti.
Bu güncelleme ile ilgisi var mı acaba?
-
Airtiesa savaş actım mhkemeye veriyom sonuclansın modemin parasını bi alayım site acacam haklarında...
-
sırası ile uygula
modemin son güncel dosyasını önce bilgisayarına indir
modemde kayıtlı olan servis sağlayıcınızın verdiği kullnıcı adını şifresini ve kablosuz şifreni bi kenara not edip
modemi arkasında bulunan fabrika ayarlarına alma butonundan resetle.(minik butona 10 sn basılı tutulur)
""modeme kabloyla"" wep arayüzünden bağlanıp modemi kurmadan.daha önce indirip bilgisayarna kaydttiğin firmware dosyası ile güncelle. günclleme bitince modemi kapat aç
daha sonra servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifrenle modemi kur.
yine sorunun devam ederse modem sorunlu demektir.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Airtiesa savaş actım mhkemeye veriyom sonuclansın modemin parasını bi alayım site acacam haklarında...
-----------------------------
6 tane airties Ap-302 cihazı bi bölgede mesh teknolojisi ile kurmaya çalışırken,bende bi avukat bulup maddi manevi tazminat davası açmayı düşünmüştüm.cihazları konfigire edip save btonuna basınca bunları düşünecek kadadar bana bol bol zaman veriyordu.3 dk kadar bi zamanda save leyebilyordu sistem bi şekilde çalıştı.bende vazgeçtim:)farklı zamanlardada bozulan bi kaç modeminde sorgusuz kısa zamanda yenisini yolladılar.iyi demeye yetmez yapmaları gerekeni yaptılar.ama onlar için asıl kötü olanı yılda yüzlerce modem alıp yada tavsiye edip yada teknik dsteğini alabilecekleri bir kullanıcılarının bu şekilde bir eyleme, niyete kalkışmış olması
-
Airtiesa savaş actım mhkemeye veriyom sonuclansın modemin parasını bi alayım site acacam haklarında...
-----------------------------airties tarafındayız :)
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------bu sefer ben haklıyım :)
-
airties rt-205 modem satıyor arkadaş 50 tl kullananlar tavsiye edermi yada tavsiye etcegınız modem varmı ?
-
siyahbereli bunu yazdı:
sırası ile uygula
modemin son güncel dosyasını önce bilgisayarına indir
modemde kayıtlı olan servis sağlayıcınızın verdiği kullnıcı adını şifresini ve kablosuz şifreni bi kenara not edip
modemi arkasında bulunan fabrika ayarlarına alma butonundan resetle.(minik butona 10 sn basılı tutulur)
""modeme kabloyla"" wep arayüzünden bağlanıp modemi kurmadan.daha önce indirip bilgisayarna kaydttiğin firmware dosyası ile güncelle. günclleme bitince modemi kapat aç
daha sonra servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı ve şifrenle modemi kur.
yine sorunun devam ederse modem sorunlu demektir.
nasıl güncellicez bin dosyasını neyle açcaz -
.bin dosyasını açmana gerek yok modeminin içinde yönetim bölümünde büyük ihtimalle güncelleme butonu vardır güncelleme bölümüne girdiğinde gözat butonuna tıklayıp bin dosyasını seçeceksin kaydet uygula modem güncellemeyi kuracak reset atacak tekrardan ayarlarını yapacaksın.
-
yasin_55 bunu yazdı:
-----------------------------bu sefer ben haklıyım :)
-----------------------------sorun ne ki rene :S