Airties Rt206 Wireless Yardım
-
airties rt206 modemim var. wireless ışıgı yandıgı halde bilgisayar wireless'ı görmüyor. nete ancak ethernet kablosu ile girebiliyorum. modem resetledim ve cdsinden tekrardan kurdum. daha önceden böyle bir sorunla karşılasıp çözen veya cözüm bulabilicek birileri varmı??
-
hocam bu sorun ne zaman meydana geldi
-
airties`da calısan birisi olarak şunu belirtmek istiyorum modeminde arıza olma olasılıgı düşük.
peki bilgisayarında kablosuz ağ listesini açtıgında cevrende kablosuz olarak erisim sağlayan diger kullanıcıların kablosuz ağ isimlerini goruntuleyebiliyormusun? eger cevrende kullanan oldugu halde gorunmuyorsa bu senin bilgisayarınla alakalı bir problem olma olasılığı yüksek şunları yapmanı tavsiye ederim. modeme yakın herhangi bir elektronik cihaz varsa uzaklaştır modem arayuzunden kanalı 11 olarak yapılandır ek olarak wpa şifrelemeyi wep e çevir son olarakda modemin kablosuz ağ ismini degistir.)
-
hocam soruma cevapp verirmisin lütfen
-
bu cevap cok önemli duy sesimiiiiiiiiiiiiiiii
-
pc de alicida birşey yoksa modemde warsa firmware yükle
-
cevabu hala bekliyorum
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
cevabu hala bekliyorum
-----------------------------2 gündür nete giremiodum kusura bakma. pm attım sana.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
airties`da calısan birisi olarak şunu belirtmek istiyorum modeminde arıza olma olasılıgı düşük.
peki bilgisayarında kablosuz ağ listesini açtıgında cevrende kablosuz olarak erisim sağlayan diger kullanıcıların kablosuz ağ isimlerini goruntuleyebiliyormusun? eger cevrende kullanan oldugu halde gorunmuyorsa bu senin bilgisayarınla alakalı bir problem olma olasılığı yüksek şunları yapmanı tavsiye ederim. modeme yakın herhangi bir elektronik cihaz varsa uzaklaştır modem arayuzunden kanalı 11 olarak yapılandır ek olarak wpa şifrelemeyi wep e çevir son olarakda modemin kablosuz ağ ismini degistir.)
-----------------------------bulundugum yerde kablosuz ağ yok. cnk cep telefonumdan da tarama yaptım herhangi bir wireless kullanan yok.
dediklerini yani kanalı 11 yaptım wpa yı wep e çevirdim ağ ismini değiştirdim, bu seferde yanan wireless ısıgı söndü :) tekrardan bu yaptıklarımı tersine döndürdüm ışık yanmadı geri..
anlamadım bu modemin neden böyle yaptıgı :s
-
pm bakıp dönersin.
-
aynı modem bende var ayarları böyle bi bak istersen