folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ajan1111 Artık Tövbe Etti

Ajan1111 Artık Tövbe Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prens
    Prens's avatar
    Erkek

Bu devirde dedeler sıkıntılı oluyor ajancım eger rüya felan gorduysen dikkat et 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek

tüm tövbeler iptal edilmiştir. daha şeyh'den icazet almamışsın tövben iptal.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

https://shiftdelete.net/kacak-yayin-ve-ip-tv-izleyenlere-hapis-cezasi

ajan kesin sana ruyanda aksakalli dede falan gelmistir.

hatırlamıyorum ama gelmiş olabilir ve kulaklarımı çekmiş olabilirler çünkü artık böyle şeylere daha çok dikkat ediyorum (;

@Kernel_panic

Şey'him  icazetimi verir yaw. en olmadı under. amcamızı araya sokarım onun daha çok hatırı vardır (;

@Prens

rüyamda görürsem onlar için sıkıntı çünkü; 36 yaşımda hala bekarım hazır rüyada yakalamışken... |: artık susayım under. amcamız eller klavye ve mousede tetikte bekler :D saygılar, sevgiler (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememiş atalarımız, bende ikiside çıkmadı (:

ablamlara geldim kalmaya dün akşam GALATASARAY'ımızın maçı vardıya, aslında ablamlarda da vardı beinsport ama bu sene maç paketini almamışlar. maçımızı izlemeden olmaz, mecbur internetten selçuksport diye arattım yine bir site daha buldum. o siteyi de vermezsem bana yakışmaz ve konuma ayıp olur (((: ve evde olsam ücretini ödediğim durumda izleyecektim ama madem evde değilim kahveye gidecek durumda yok o zaman bana serbes (:

https://mevzuspor35.xyz/

konumu editlemeye ... yetmiyo ... yeten mod. arkadaşlar bu son siteyi ilk mesaja eklerse sevinirim (; under. amcamız sevgiler, saygılar (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ajan1111 bunu yazdı

arkadaşlar can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememiş atalarımız, bende ikiside çıkmadı (:

ablamlara geldim kalmaya dün akşam GALATASARAY'ımızın maçı vardıya, aslında ablamlarda da vardı beinsport ama bu sene maç paketini almamışlar. maçımızı izlemeden olmaz, mecbur internetten selçuksport diye arattım yine bir site daha buldum. o siteyi de vermezsem bana yakışmaz ve konuma ayıp olur (((: ve evde olsam ücretini ödediğim durumda izleyecektim ama madem evde değilim kahveye gidecek durumda yok o zaman bana serbes (:

https://mevzuspor35.xyz/

konumu editlemeye ... yetmiyo ... yeten mod. arkadaşlar bu son siteyi ilk mesaja eklerse sevinirim (; under. amcamız sevgiler, saygılar (;

ablanin internetinden izlersen günahın ona yazılıyo bişey olmaz.

zaten ahirette sana cehennem kapısını gösterirlerse "sakatım amk deli misiniz" falan de

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Orijinal Windows'a ne zaman geçiyorsun?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben bu dinci takiminin sike surulur is yaptiklarini hayatimda gormedim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

google dan ziyade yandexe mac izle yazınca hd kalite izleyebiliyosun ilk çıkan siteden. yandex siklemiyor hemen çıkarıveriyor önüne ajancım. site arama derdine son, yandex..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

Ajan bak kasko da harammış he büyük ihtimalle dask ve konut poliçesi de haramdır. Evdeki herkese söyle iptal etsinler bütün sigortaları. Artık haram olduğunu biliyorsun günahı boynuna. allahın olduğu yerde sigorta ne demek amk. allah yücedir ancak ve ancak onun ol dedigi olur.

https://www.instagram.com/reel/C9-iMiiAPZc/

tabi lan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=xo5nyKLKUAs

SaNaL_AjaN tarafından 18/Oca/25 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
Toplam Hit: 5053 Toplam Mesaj: 32
ajan1111 tövbe etti