Ajdar Ve Hayrani Muslum İle Olan Dansi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

hyb bunu yazdı:
    -----------------------------

Swool bunu yazdı:

Müslüm'ün şovunu beğendim, kendine özgü bir tarz yaratmış.  Bu arada bunları sahneye çıkaran zihniyete küfür edenlerin, aynı kişilerin sahneye çıkartılma nedeninin kendileri olduğunu unutmasın.

-------------------------

insanoğlu şaşırmasın..........kalite her zaman şart.....

........................................
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ajdarı küçümsemeyin mp3 ü korsana düşmeyen tek kişi :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

hyb bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

Müslüm'ün şovunu beğendim, kendine özgü bir tarz yaratmış.  Bu arada bunları sahneye çıkaran zihniyete küfür edenlerin, aynı kişilerin sahneye çıkartılma nedeninin kendileri olduğunu unutmasın.

insanoğlu şaşırmasın.................

Şaşıran kesimin genelde topluluğu oluşturmayan diğer kısım olduğunu düşünürüz. :) İnsanoğlu şaşırsın ama aptal olmasın. (.......................................) Bir parantez daha (Ne anlama geliyorsa artık) :) Sizin salak dediğiniz ya da gerizekalı olduğunu düşündüğünüz adamlar bu ülkenin en zeki insanları. Tabi siz zekayı ............................... bu noktalarda aradığınız için birilerini aptal yerine koymanız O'nlar açısından ''TIN'' anlamı taşıyor. Bunlara ek olarak, yazdıklarımı sadece yazımsal anlamda değerlendirip, altında yatan yargııyı düşünmeden, söz de laf koyma eğiliminde olan zeki insanlarımızda yok değil. :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ajdar bide sağlam bi üniden mezundu hatırladığım kadarıyla.

--

Eğer öyleyse o üninin , böyle düzenin içine edeyim.Bu herif mezun olduysa beni sınava sokmadan geçirmeleri lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

o deilde adam kendi mezun olduğu bölümün adını çıkarttı o çok komik ya :D :.. Bana deseler gel sana orjinal makine mühendisliği diploması vericez sana, direk aklıma ajdar gelir artık.. Su ürünleri diploması vermiyomusunuz ? ??? :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

hyb bunu yazdı:

Swool bunu yazdı:

insanoğlu şaşırmasın.................

Şaşıran kesimin genelde topluluğu oluşturmayan diğer kısım olduğunu düşünürüz. :) İnsanoğlu şaşırsın ama aptal olmasın. (.......................................) Bir parantez daha (Ne anlama geliyorsa artık) :) Sizin salak dediğiniz ya da gerizekalı olduğunu düşündüğünüz adamlar bu ülkenin en zeki insanları. Tabi siz zekayı ............................... bu noktalarda aradığınız için birilerini aptal yerine koymanız O'nlar açısından sadece ''TIN'' anlamı taşıyor. Bunlara ek olarak, yazdıklarımı ciddi anlamda değerlendirip, altında yatan yargııyı düşünmeden söz de laf koyma eğiliminde olan zeki insanlarımızda yok değil. :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

........................................
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ahahaha :D bir flash klasiği olmuş :F

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

ajdarın top olduğunu bilm,yordum daha önce :D resmen topitopmuş :D

maşiyi görüyon mu maşiyi?
Toplam Hit: 5101 Toplam Mesaj: 39