Ak-47 Rus-Çin Yapım
-
müritler bir ak-47 ve akm nin rus veya çin yapımı olduğu nereden anlaşılıyor. Birisi ucu kesik olanların çin yapımı olduğunu söylemişti biraz araştırdım ve ucunun kesik olması çıkan ateşin gizlenmesini falan filan sağlıyormuş yani alakası yokmuş. Bilen müritler aydınlatabilir mi acaba?
-
eğer bir asker size ak47 ile durmadan ateş ediyorsa bilin ki o rus yapımıdır.
kurşunun bitmesini bekleyin , bittiği zaman gidip kafasına sıkın.
eğer sizi gördüğü zaman ateş ediyorsa ve kesik kesik atıyorsa o çin yapımıdır.
amk silahı şişmiştir gidip pıçaklayın.
eğer mod bu konuyu gördüğünde ortadan kaybolmuşsa ve forum sessizleşmisse bilinki o underzero'dur.
merak etmeyin o bizi bulur...
-
Rus yapimi var cin ve iran yapimi var.
Silaha asinaysan bakinca anlarsin!
Gece tak 30-luk sarjoru seriye al bitir namluya bak anlarsin
-
baristbt bunu yazdı
eğer bir asker size ak47 ile durmadan ateş ediyorsa bilin ki o rus yapımıdır.
kurşunun bitmesini bekleyin , bittiği zaman gidip kafasına sıkın.
eğer sizi gördüğü zaman ateş ediyorsa ve kesik kesik atıyorsa o çin yapımıdır.
amk silahı şişmiştir gidip pıçaklayın.
eğer mod bu konuyu gördüğünde ortadan kaybolmuşsa ve forum sessizleşmisse bilinki o underzero'dur.
merak etmeyin o bizi bulur...
Hocam soruma bir cevap bulduktan hemen sonra editleyip kilityecem merak ediyorum sadece
@COURAGE_x hocam araştırmalarıma göre ukrayna polonya gibi hatta hemen hemen her ülke üretiyormuş. Ne yazık ki silahlarla pek aram yok silah görmediğim doğrudur seriye alıp ateşleyebileceğim bir şeyde yok ortada üzerinde ki sembollerden veya yapımdaki bazı değişikliklerden anlaşılamaz mı bu durum hocam ?
-
3. postta adam baya anlatmış. İngilizce yoksa zaten yapacak bişi yok. Vaktim olsa çevirirdim ama o da yok. :)
arkadaşlar çevirir.
-
bildiğim kadarıyla en iyisini bunlar yapıyor
http://www.kalashnikov-usa.com/
rus mirası amerikan yeniliği adı altında, bunların karşılaştırmaları youtubede vardı diye hatırlıyorum ama şuan bakamıyorum netim çok yavaş yurtta
edit: http://www.kalashnikov-usa.com/files/pdfs/catalog.pdf şurda özellikleri yazıyor
maserati tarafından 05/May/16 01:16 tarihinde düzenlenmiştir -
adres yaz konuya da gelip bakalim
-
Köyde korucu keleşiyle atış yapmıştım dehşet silah. Ancak nişan olayı berbat. Namlu yükseliyor.
-
Hayırdır kardes ak47 alacanda cin malını itelemelerinden mi korkuyor ☺
-
PathfindeR00 bunu yazdı
3. postta adam baya anlatmış. İngilizce yoksa zaten yapacak bişi yok. Vaktim olsa çevirirdim ama o da yok. :)
arkadaşlar çevirir.
Hocam teşekkürler sorumun cevabını o postta buldum. Konu silinebilir.
-
x-t0xid bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
arkadaşlar çevirir.
Hocam teşekkürler sorumun cevabını o postta buldum. Konu silinebilir.
Böyle tiplere uyuz oluyorum. Sanki babasının forumu..