Ak Parti Ye Kapatma Davası Açılırmı?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Stifler bunu yazdı:
Bülent Ecevit 'de zamanında G20 zirvesine katılmaktaydı. Bu demek olmuyor ki bu 20 ülke bize tapıyor. Ne yazikki dünya adına karar alan ülkeler içinde olmamıza rağmen ırak işgalinde aktif bir rol oynadık :) (konu dışı) Almanya bizimle içli dışlı değil mi ? Ben gözümü kapamışım sen açmışsın da ne olmuş ? tek kutup yaşayıp yalakalık ile işini halledip devam edeceksin. ve hala bu fotoğraftakiler ile dost olduğu düşünüp herşeyin güllük gülistanlık olduğunu söyleyip duracaksın. hadi sana selametle.
Olsun. Konu bu ülkenin diğer ülkelerle ilişki içerisinde olabilmesidir.Hangi ülke senin yanında dedin yukarıda. Bu önyargıyı kaldır. Bir çok ülke benim yanımda. Özellikle 2002'den sonra. Artık bu oluşumlara ev sahipliği yapıyor Türkiye...
IMF 2002'den önce bu açıklamaları yapamıyordu mesela:
IMF’ye göre Türkiye, Gelişmiş 20 ülke içinde genel kamu dengesi açısından en iyi olanlar arasında.
TÜRKİYE ile görüşmelere ara veren ve bazı şartlar süren IMF, Türk ekonomisini öve öve bitiremiyor. IMF’ye göre, Türkiye, G20 ülkeleri arasında, genel kamu dengesi açısından en iyi konumda bulunan ülkeler arasında yer alıyor. IMF tarafından, G20 için hazırlanan bilgi notuna göre, Türkiye, Avustralya ve Brezilya genel kamu dengesi 2009’da da en az değişecek ülkeler arasında yer alacak. IMF’ye göre Türkiye’de, 2009 yılı enflasyonu yüzde 7.9 ve 2010 yılı enflasyonu da yüzde 6.9 oranında gerçekleşecek. Yine IMF’nin bilgi notuna göre, Türkiye ekonomisi bu yıl, geçen yıla göre yüzde 1.5 oranında küçülme gösterecek. 2010 yılında ise tekrar büyüme dönemine girerek yüzde 3.5 büyüme oranı yakalanacak. IMF’ye göre G20 ülkeleri bu yıl, Gayri Safi Yurtiçi Hasılaları’nın yüzde 1.5’i, gelecek yıl ise yüzde 1.25’i oranında mali teşvik önlemleri uygulamaya sokacak. Fon’un bilgi notuna göre, Türkiye, Brezilya, Çin ve Meksika ile birlikte krize, para politikasıyla en çok tepki veren ülkeler arasında yer alıyor. AA
-----------------------------1.si aynı telden ötmüyoruz. 2.si imf ile aramızda olan ve olabilecek herşey ülkenin zararınadır. imf ekmeyeceksin kota koyacaksın dediği taktirde ekilmiyor,kota konuluyor. haliyle çiftciye yansıyor bu durum. şimdi 2002 öncesi imf ye bağlılığımız ile (2002 yılı öncesi borçlanma) ve 2002 yılı sonrası bağlılığa ve ilişkilere ( 2002 yılı sonrası borçlanmaya) bakarsan ne demek istediğimi leb demeden anlarsın.
Hala hangi ülke çıkarlarını düşünmeden senin yanında ? Bu konuda ön yargılı değilim görünen köy kılavuz istemez. Birçok derken say bakalım hangi ülkeler ne için yanında. Türkiye Cumhuriyeti çıkarı olmayan hiçbir ülke yer almaz bu böyle biline.
Ayrıca : Size göre akape karşıtı herkes muhalif ve kanı bozuk :) Diyeceksin ki chp lisin. değilim diyeceğim. ille ki muhalif olmak için chp veyahut mhp 'li olmam gerekmiyor.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca : Size göre akape karşıtı herkes muhalif ve kanı bozuk :) Ha diyeceksin ki chp lisin. değilim diyeceğim. ille ki muhalif olmak için chp veyahut mhp 'li olmam gerekmiyor.
Alakası yok. Aslında size göre akp destekçilerinin kanı bozuk.Burada tartışılan şey imf ya da başka birşey değildir. Türkiye'nin başka ülkelerle ilişki içerisinde olduğudur. Geçmişte de vardı demek bu konuyla alakalı değildir.
Eğer kapatma davası olursa geçen sefer ki gibi dolar yine yükselecektir, borsa düşecektir, ilişkiler kısıtlanacaktır. Akp oy kazanacaktır. Bunu kimse inkar edemez hocam.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca : Size göre akape karşıtı herkes muhalif ve kanı bozuk :) Ha diyeceksin ki chp lisin. değilim diyeceğim. ille ki muhalif olmak için chp veyahut mhp 'li olmam gerekmiyor.
Alakası yok. Aslında size göre akp destekçilerinin kanı bozuk.Burada tartışılan şey imf ya da başka birşey değildir. Türkiye'nin başka ülkelerle ilişki içerisinde olduğudur. Geçmişte de vardı demek bu konuyla alakalı değildir.
Eğer kapatma davası olursa geçen sefer ki gibi dolar yine yükselecektir ilişkiler kısıtlanacaktır. Akp oy kazanacaktır. Bunu kimse inkar edemez hocam.
-----------------------------konuyu imf ye getiren sensin. ülkenin göz göre göre kaos'a gidipte hala herşeyin güllük gülistanlık olduğunu idda edenlere yorum yapmak bile istemiyor ve düşünmüyorum. Bizim ağzımızdan kanı bozuk gibi bir cümle çıkmadı bugüne kadar. AKAPE li çorum millet vekili almet aydoğmuş (sizin düşüncenizin bir ürünü) milyonlarca insana kanı bozuk deme cesaretini göstermiştir.
Hala aynı şeyi söylüyorum Türkiye başka ülkelerle ilişki içerisinde ise bu bize taptıkları manasına gelmez. 100 yıl önce de bu ülkeler ile ilişki içerisindeydik bugünde böyleyiz. Arkamızdan kuyumuzu kazarlar mı evet kazarlar bukadar basit. Eğer ki akape 'ye kapatma davası açılırsa yine benim ülkemin güzel insanları duygusal taraflarını kullanıp akape ' ye oy atacaklardır bukadar basit.
-
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------konuyu imf ye getiren sensin. ülkenin göz göre göre kaos'a gidipte hala herşeyin güllük gülistanlık olduğunu idda edenlere yorum yapmak bile istemiyor ve düşünmüyorum. Bizim ağzımızdan kanı bozuk gibi bir cümle çıkmadı bugüne kadar. AKAPE li çorum millet vekili almet aydoğmuş (sizin düşüncenizin bir ürünü) milyonlarca insana kanı bozuk deme cesaretini göstermiştir.
Hala aynı şeyi söylüyorum Türkiye başka ülkelerle ilişki içerisinde ise bu bize taptıkları manasına gelmez. 100 yıl önce de bu ülkeler ile ilişki içerisindeydik bugünde böyleyiz. Arkamızdan kuyumuzu kazarlar mı evet kazarlar bukadar basit. Eğer ki akape 'ye kapatma davası açılırsa yine benim ülkemin güzel insanları duygusal taraflarını kullanıp akape ' ye oy atacaklardır bukadar basit.
-----------------------------Konuyu imf'ye getirme nedenim senin önceki dönemi hatırlatmandan kaynaklanıyor. Önceki dönemle kıyas için belirttim.
Gelişmekte olan bir ülke göster ki herşey güllük gülistanlık olsun?
Kişilerle partinin ve destekçilerinin aynı görüşte olduğunu savunmak hatadır.
Chp'li millet vekilinin peygamberimize hakarette bulunması Chp'ye aitmiş gibi gösterilemez.
Türkiye başka ülkelerle ilişki içerisin deyse bize taptıkları manasına gelmez ancak bir kapatma davası bu ilişkinin kesilmesine neden olabilir.
Davadan sonra akpye oy atacaklarını bende belirttim. Bir insan olarak benim seçimim hiçe sayılıyorsa o seçimi ısrarla savunurum. Bu insanların en doğal hakkıdır.
-
kapatma davası açılsa da bi sik olmaz, üstüne akp oy bile kazanır hatta ..
-
HaYVaN bunu yazdı:
Netice olarak ekonomi paramparça olur. AKP karşıtları zafer elde ettiklerini sanar; ekonomiyi batırdı akp der oysa millet işin farkındadır.
hangi ekonomi paramparça olur. dış borç olmuş 400 milyar dolar daha nasıl paramparça olcak 600 milyar dolar oluncamı? -
HaYVaN bunu yazdı:
Stifler bunu yazdı:
-----------------------------Hangi ülke senin yanında ? krediyi almaya alıyorsunda kime hangi ülkeye kredi verebildin bugüne kadar ? ülke içi kredi alıp vermeyi diyorsan kimse kimseye kredi vermiyor zaten. bilmem farkındamısın ama bayramdan bu yana kimsenin cebinde 3 kuruş para yok.
Sen gözünü kapa. Dünya adına karar alan 20 ülke:
Şimdi diyeceksin ki tayyip bunlara ülkeyi satıyor :) Yahu ezberledim sizi ha onu açıklayınca da şeriat geliyor diyeceksin. Ondan sonrada uza uza uza :D
-----------------------------peki G-8 ne oluyor ? :)
dünyayı G-8 yönetiyor hayvancım :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Konuyu imf'ye getirme nedenim senin önceki dönemi hatırlatmandan kaynaklanıyor. Önceki dönemle kıyas için belirttim.
Gelişmekte olan bir ülke göster ki herşey güllük gülistanlık olsun?
Kişilerle partinin ve destekçilerinin aynı görüşte olduğunu savunmak hatadır.
Chp'li millet vekilinin peygamberimize hakarette bulunması Chp'ye aitmiş gibi gösterilemez.
Türkiye başka ülkelerle ilişki içerisin deyse bize taptıkları manasına gelmez ancak bir kapatma davası bu ilişkinin kesilmesine neden olabilir.
Davadan sonra akpye oy atacaklarını bende belirttim. Bir insan olarak benim seçimim hiçe sayılıyorsa o seçimi ısrarla savunurum. Bu insanların en doğal hakkıdır.
-----------------------------emin ol önceki dönemleride gayet iyi hatırlıyorum. konuyu değiştirme çabası içine girdiğinden de imf ' ye getiriyorsun.
Öyle bir konuşuyorsunuz ki siyasi içerikli konularda herşey güllük gülistanlıkmış gibi bu söylemin sebebi budur.
Kişi ile parti ve destekçi aynı görüşte olmak zorundadır! çünkü kişi ve destekçi görüş ve düşüncesinin olduğu partiye oy vererek partisini iktidara taşır. Hakaret ve aşağılamada durum da ise görüş ve düşünce değişebilir. Chp li millet vekili peygambere hakarette bulunduysa bu kişinin dine olan saygısını gösterir ve kişinin dini ve inançları bizi ilgilendirmez. Toplum bu hakarete de kayıtsız kalmayacaktır sen gönlünü ferah tut.
Ülkemiz başka ülkelerle ilişki içerisinde. AKAPE kapanır veyahut kapanmaz. Şayet kapanır ise dış ilişkiler kesilecek diye bir mana yok malasef. Dış İşleri Bakanlığı bunun için kurulmuş olan bir bakanlıktır.
Dava açılırsa oylar artacağını bende söylüyorum. Bir birey olarak seçimin hiçe sayılırsa ısrarla savunabilirsin anayasa bu hakkı zaten sana veriyor. Ama birey'den üstün anasayasa mahkemesi bulunmakta ve bu kararı onlar vermektedir.
EDİT: ayrıca "Şimdi diyeceksin ki tayyip bunlara ülkeyi satıyor :) Yahu ezberledim sizi ha onu açıklayınca da şeriat geliyor diyeceksin. Ondan sonrada uza uza uza :D"
bu mesajdan sonra; sen kimsin ki beni ezberleyesin :) daha siyasi anlamda hiçbirşey bilmediğin adama bunu söyleme. kendini rezil edersin. hadi selametle.
-
feel_me bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Netice olarak ekonomi paramparça olur. AKP karşıtları zafer elde ettiklerini sanar; ekonomiyi batırdı akp der oysa millet işin farkındadır.
hangi ekonomi paramparça olur. dış borç olmuş 400 milyar dolar daha nasıl paramparça olcak 600 milyar dolar oluncamı?
Dış borç cumhuriyet tarihinin yüzde oranına göre en alt seviyededir. Bu borçları şimdiki döneme aitmiş gibi göstermek te çok büyük bir haksızlıktır.Araştırma hakkın vardır.
Kendi kendini kandır sen. Ayrıca gelişmekte olan ülkelerle Türkiye'yi kıyaslamanı önemle rica ediyorum.
@Apo g8'de gelişen ülke var mı acaba?
-
HaYVaN bunu yazdı:
feel_me bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
hangi ekonomi paramparça olur. dış borç olmuş 400 milyar dolar daha nasıl paramparça olcak 600 milyar dolar oluncamı?
Dış borç cumhuriyet tarihinin yüzde oranına göre en alt seviyededir. Bu borçları şimdiki döneme aitmiş gibi göstermek çok büyük bir haksızlıktır.Araştırma hakkın vardır.
Kendi kendini kandır sen. Ayrıca gelişmekte olan ülkelerle Türkiye'yi kıyaslamanı önemle rica ediyorum.
@Apo g8'de gelişen ülke var mı acaba?
akp iktidara gelmeden dış borcun 70 milyar dolar civarı olduğunu biliyomuydun peki?