Akıcı Muhabbet (Özellikle Bayanlar İçeri)
-
ön bilgi olarak holyone'ın sitemi tipik türk kızları yazısı bknz: http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=110
devamında ise;
Güncel olaylardan söz edin O sırada gündemde olan şeyler hakkında fikrini sorun. Böylece moron olmadığınızı, çevrenizle ilgilendiğinizi ve onun fikrine değer verdiğinizi göstermiş olursunuz. Ona kendisi ile ilgili sorular sorun Kadınlar konuşmanın yanı sıra dinlemeyi de bilen erkeklerden hoşlanır Müzik hakkında konuşun Kadınların hele de genç kızların en çok sevdiği zararsız konulardan biri müziktir. Ona en çok sevdiği şarkıcının adını sorun, sonra da nazik bir şekilde alaya alın kadınlar hafif alaydan hoşlanır. Sinema hakkında konuşun Hatun size "... filme gitmek istiyordum, bir türlü fırsat olmadı" diyene kadar bekleyin ve sonra atağa kalkın.Hayvanlardan söz edin "Bilmemnerde oturuyorum köpeğimi de oradaki parkta gezdiriyorum" deyin. Büyük olasılıkla "köpeğin mi var , cinsi ne?" sorusuyla karşılaşacaksınız. Tam isabet! Köpekle başlayıp konuşmayı istediğiniz yöne çekebilirsiniz. Bir çok kadın kedilere bayılır ve erkeklerin büyük bir bölümü de kedileri sevmez. Yani eğer kedileri seviyorsanız zaten 1-0 öne geçmiş sayılırsınız.
Macerayı sevin Muahsebeci olabilirsiniz ama kaya tırmanışı yada yamaç paraşütü gibi heyecanlı hobilere vakit ayırabilirsiniz. Gezmek de size puan kazandırır, çünkü kadınlar egzotik ve ilginç zevkleri olan erkeklere bayılır.
-
Kendin ol dogal ol rahat ol bortu bocek hava ulkeler cart curt
aslinda puf nokta kizlari dinlemekte onlari dinlemesen bile gercekten dinliyor anliyorgibi yap ve ne tur seyler sevdiklerini ilgi alanlarini kesfetmeye calis ve sende o alana zaten duskunsen koy muhabbeti gitsin sen boyle kendini kasarsan karsindakine pozitif enerji vermezsen olmaz sen rahat olacanki karsindakide rahat olsun yani simdi sen benim karsimda coook ciddi alingan boyle sus pus durursan ben sahsen cekinirim konusmaya yokbe cekinmem :D geyik muhabbeti ismuhabbeti kari kiz muhabbeti biraz entel dantel konularida bilcen tabi yavanlik yaparak bile insanlari guldure bilecen be bir keresinde 2 kizla bagirsak kurtlari bagirsakta yasar bagirmasakta yasar sana bir espiri patlatiyimmi boom gibisinden salakca espirileri 1 saat surdurerek geyik yaptik yerlerede yattik yani hersey sende bitiyor bozitif enerjik atik dogal espirik kendin ol
birde seni bozmayami calisti gercekten bozduysa bozuldum oldumu tammammi gercekten iyi laf koydungibi kabullen :D ak birden honk diyip kaliyor cevap vermeyince ha salakca bir seyle saldirdiysa mantiksal olarak acikla nekadar mantik olmasada herzaman fikrini savun nekadar anlata bildim bilmiyorum
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------fikrinizi alayım dedim.
Her ne kadar saçma sorunun saçma cevapları olsada böyle saçma konuya saçma deyip cevap yazacak kadar saçma adamlar olsa da nerne ne konuştuğunu bilmeyen öküz olmak yerine bunu tercihe ederim.
---------------------------Yürü Beaa kım tutar senı :p