Akıl Bali Olmadan Önce İşlediğiniz Suçlar
-
daha okula başlamadığım dönemde arkadaşla kızın birini oyun oynucaz muhabbetine inşata sokup cırıl cıplak soymuştuk,
ilkokul 8 de sigara ya biraya, kızlarla takılmaya başladım,
lise hazırlıkta nöbetci olduğum gün yapmış olmak için boş sınıfta 31 cekip hocanın sandalyye attırdım,
lisede sigara odasından hocaların sigrasını gene yapmış olmak için caldık,
sigara odasının canımında yazan"sigara odası" yazısının üstüne öğrenciler için yazdık,
lisede başlayan lavabo musluklarına işeme alışkanlığım hayla sürüyo,
ç.kalede işenmemesi gereken valilik önü haric her yere işedim karokol dahil,
parktan belediye bankı yürüttük 2 gün sora pis kokuyo die attık,
gecen gün evde cöp kutusu yok die belediynin çöpünü yürüttük oda pis kokuyo onuda atcaz :)
barda havalı takılan kızlara yazma muhbabettiyle yaklaşıp muhabet sonunda bi zikime benzemiyon die göt edip, o dumura uğramış kıpkırmızı yüzü kac kere izlediğimi hatırlamıyom bile,
bahar şenliklerinde efes dark ı 4 ytl ten sattıkları için toplam içtiğimiz biraların tane başına 3 ytl ye düşürüne kadar bira caldık,
gene şenliklerde haykonun sanatcı yazan yaka kartını yürütüp..görevliyiz ayana haykoyla tanışmak isteyen kızalrla taşak gecip hayonun arabaya bindik...şöför gelip bize herkesin ortasın ziktiri basana kadar gayet iyidi :D
gecen gün internetten bulduğumuz cizim sevimli bi cocuk resminin altına bu cocuğu goren bizi arasın diyip altına tel nolarımızı yazdıktan so.nra 100 tane bastırıp sabaha kadar ç.kalenin her yerine astık..(arayıp süper geik diyende oldu küfür edende)
baya bi daha var ama hatırlayamadım ...
-
birader harbiden ilginç bir kişiliğe benziyorsun galiba :D
-
otoparktaki arabaların sinyal camını kırıp içindeki lambayı sökerdim.
okul çıkışı izdihamlarında kızları pandiklerdim :D
-
Benim En Mechur Olayım Ondan Sonra Herkes Fırlama Dedi mına kii bak anlatacam sucum var mı bakın :W
bigün okuldaydık bi kız süper bi mini giymiş a.q bide adidas ayakkabı almış 150ytl mi ne o zamanlar gözüm bacak ayakkabı arası gitti kız fark etti
ne oldu veysel dedi ayakkabı süper bişi dedim dokunayım mı olur dedi ayağını kaldırdı tuttum ayakkabıyı sonra yukarı doğru bacağına dokundum
ne yapıon dedi heç bot olsa nasıl durar die bakıom dedim sapık dedi gitti a.q -
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------bızım sızden ıbne olmasın bı arakdasımız var halen daha var neyse :D
mesrubat dolapları vardır sogutucu onlar genelde dısarda oluyo kucuk yerlerde buyuk sehırlerde nerdedir bılmem hıc dıkatte etmedım acıkcası neyse asma kıltle kaptıolarmıs onu bızım arkdasın aklına baska kılıt alıp degıstrmek gelmıs bunu bıze soluyo bızde hemen harekte gecıyoruz tabi bırde asma kılıdı kaptıpda koymamıslar dolabın yanına acık vazıyette aksam olucak adam dolabı kıtleyıp gıdıcek neyse bırımız yaladan yere su almaya dıye gıttık bızım kılıtle adamların kılıdını degıstrdık aksam olunca saat 12 1 civarları dolabı komple bosalltık cok zewklıydıı :D:D hepsını ıcdık mahhalledkı cocuklara dagıtmısdık haha D:DD:
editkayyshittt: bız bunu yaparken aklımız baliğdi :D:D
-----------------------------sağlammış yüksek pijlik :D
-
Alışveriş merkezlerinde satılan ürünlerin paketlerini delerdim bir keresinde görevli farketti kızdı ailene sölicem demişti 1-2 ay boyunca o alışveriş merkezine gitmemiştim ve baya korkmuştum 7-8 yaşlarında filandım. Sonra yaptığımın aptalca olduğunu anladım ama öyle yapma nedenimi hala bilmiyorum.