Akıl Hastasının Resmi Ve Fobisi..
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
bütün cisimleri kaldırırsak geriye sadece kış kalıyor. Bu adam ya soğuktan, ya beyazdan yada kıştan korkuyor :D
katiliyorum :D Adam zamaninda cok usumus ;) -
1 deli bir kuyuya taş atmış, 4O akıllı çıkartamamış... O hesap işte. Delinin işine akıl yorulurmu?
-
o tabanın üstündeki herşeyi kaldırdıgınızda DÜNYA ve arkasında kalan uzay boşlugu görünüyor bana.
siz de bir bakarsanız sevinirim.. Dünyanın en üst tarafı olarak gördüm ben..
adam dünyadan ve uzay boslugunun görkeminden korkuyor. ben de 9-10 yaşlarındayken aksamları pek gökyüzüne bakamıyordum acıkcası..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------o tabanın üstündeki herşeyi kaldırdıgınızda DÜNYA ve arkasında kalan uzay boşlugu görünüyor bana.
adam dünyadan ve uzay boslugunun görkeminden korkuyor. ben de 9-10 yaşlarındayken aksamları pek gökyüzüne bakamıyordum acıkcası..
yaw arkadaslar, tum cisimleri cektihinizde, KAR, ve onun yansittihi sgukluk hissi kaliyor. :D -
Dj_Lethal bunu yazdı:
RootB bunu yazdı:
-----------------------------o tabanın üstündeki herşeyi kaldırdıgınızda DÜNYA ve arkasında kalan uzay boşlugu görünüyor bana.
yaw arkadaslar, tum cisimleri cektihinizde, KAR, ve onun yansittihi sgukluk hissi kaliyor. :D
-----------------------------olabilir bana öyle gelmedi :)
-
delirince bakarım.
-
Herseyı kaldırınca bişey kalmazki herşeyi kaldırıyoruz çünkü yani deli hiç bişeyden korkmuyo:P
-
soğukdan korkuyo :| delı len bu otdan bokdan korkabılır kasmayın kedınızi
-
Bo$luktan.
-
akıl hastasının biri resim yapmış 40 akıllı çözmeye çalışmış bu deyimle yola çıkarsak
aslında ben degilim deli olan deliligimden yola çıkarak delil arayan