Akıl Oyunu
-
7 tuttum, ilgincmis
-
harbiden doğru çıktı neymş bunun mantığı?
-
ben de çok hızlı okudum hesapladım. hızımı alamadım 12 + 5 i de yaptım. 17 dedim.
-
way amk 7 dedim lan nasıl bişe bu :D
-
İyide ben neden 11 tuttum ozaman? :S Neden 5 ile 12 arasında değilde 12 ile 5 arasında yazılmış ayrıca?... Mantıklı bi dayanağı varmı bu yazının açıklaması falan? Algıda önce şeklen tanımlama sonra eşleştirme falanmı?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------İyide ben neden 11 tuttum ozaman? :S Neden 5 ile 12 arasında değilde 12 ile 5 arasında yazılmış ayrıca?... Mantıklı bi dayanağı varmı bu yazının açıklaması falan? Algıda önce şeklen tanımlama sonra eşleştirme falanmı?
-----------------------------Tam üstün€ bastın hocam...
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------İyide ben neden 11 tuttum ozaman? :S Neden 5 ile 12 arasında değilde 12 ile 5 arasında yazılmış ayrıca?... Mantıklı bi dayanağı varmı bu yazının açıklaması falan? Algıda önce şeklen tanımlama sonra eşleştirme falanmı?
-----------------------------DEmee :S ıığğkkk midem kalktıı :P
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------warlock bunu yazdı:
-----------------------------
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------DEmee :S ıığğkkk midem kalktıı :P
-----------------------------:D x)
-
bir sayı tut yada bir sayı söyle dendiğinde 3 5 8 uğurlu sayılarımdır aklıma ilk onlar gelir. son soru 11ile 5 olsaydı yanıt 6 olurdu kişilere göre değişir bu sayılar kişinin düşünce yapısını anlamak için kullanılır. ben 8 ituttum
-
9 tuttum