Akıl Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

7 tuttum, ilgincmis

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

harbiden doğru çıktı neymş bunun mantığı?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben de çok hızlı okudum hesapladım. hızımı alamadım 12 + 5 i de yaptım. 17 dedim.

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

way amk 7 dedim lan nasıl bişe bu :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

İyide ben neden 11 tuttum ozaman? :S Neden 5 ile 12 arasında değilde 12 ile 5 arasında yazılmış ayrıca?... Mantıklı bi dayanağı varmı bu yazının açıklaması falan? Algıda önce şeklen tanımlama sonra eşleştirme falanmı?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

İyide ben neden 11 tuttum ozaman? :S Neden 5 ile 12 arasında değilde 12 ile 5 arasında yazılmış ayrıca?... Mantıklı bi dayanağı varmı bu yazının açıklaması falan? Algıda önce şeklen tanımlama sonra eşleştirme falanmı?

Tam üstün€ bastın hocam...

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

DEmee :S ıığğkkk midem kalktıı :P

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

mescarine bunu yazdı:

DEmee :S ıığğkkk midem kalktıı :P

:D x)

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

bir sayı tut yada bir sayı söyle dendiğinde 3   5   8  uğurlu sayılarımdır aklıma ilk onlar gelir. son soru 11ile 5 olsaydı yanıt 6 olurdu kişilere göre değişir bu sayılar kişinin düşünce yapısını anlamak için kullanılır. ben 8 ituttum

Yav he he
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

9 tuttum

le le le sakine
Toplam Hit: 7104 Toplam Mesaj: 67