Akıl Verecek Adam Aranıyor
-

Bi mp3 çaların usb girişinin bulunduğu yer. görüldüğü üzere ortadaki 2 , verinin gittiği şeyler kırılmış , şeylere gelmiş durumda. Uçtakiler çalışıyor.
Bu zaten böyle 1-2 aydır bozuk kullanmak istiyorum anasını satiym de o gördüğünüz resimleri o kadar yakından çektim ki araya kablo koymak adamı sikecek bi iş.
aha uzaktan görünümü de bu :

antepte adam gibi elektronikçi ya da ona benzer bişey de yok. nası olsun ne olsun söyleyiniz
-
yenisini al , fazla kurcalama meleti
-
aldıgın yerin garanti yada teknik servis gibi destekleri yok mu hacım?
yerinde olsam bi başvururdum -
leğimle birleştir
akla bak yola gel...
-
Git yenisini al ha :D bunu zamanında 170e almıştım. lehimle birleştirmek çok zor boyutları gördünüz 1 tane lehim kapatıyo orayı teknik servis siksen almaz zaten burada yok internetten almıştım
-
lan 2 tane uzuncana bi kablo al kabloların uclarını o yerlere lehimle (:
kısa kablo kullanırsan çok zorluk çekersin lehim atamam dersen profesyonel bi elektrikçiye götür lehimleyiversin (: -
tel kullanmadan sadece lehim ile bir birleştime yapabilirsin diye dusunuyorum cünkü orda arayı bir se eklemen senin için çok zor olur....teknik servisinde elinden böle bir işin gelecegini zannetmiyorum... pıc ile cok yakınlar birbirine...lehimleme ile birleştirme yapacaksan.. işi kısa tutmalısın......ben olsam öle yapardım...... bu arada olabildigince parlak ince lehim kullanmalısın..... bide olan lehimi tamamen almalısın... lehim pompası işini görur..
yapacak olan sensin tabiki....... hojam...
-
Hastaneye git ,) Böyle 1 şey var mı ya ? Üstadım götür tamirciye 3-5 lıra alır temiz olur kurcalama mereti..
-
iki lehimin birbirine degmemesi icin plastik veya ince karton gibi birsey kullanabilirsin, ama lehimle yakmamaya calis cok kil bi durum
direk lehimlemek yerine kablo ile kopru atabilirsin veya
-
Boardun yollarını sıyıracaksın bu gidişle ondan sonra çöp..
Araya ince zımpara kalınlığında bir malzeme koyup ilk önce bir ayağı leğimle daha sonra yaptığın ayağın üzerine silikon sık sıcak silikon olabilir.Tutarsa öbürkünüde çok rahat bu şekilde yaparsın. Devre basit birşey olsa baskı şemsını bulurduk internetten ben sana boardun aynısını yapardım :)
-
bak silikon hiçte fena bişi değil
<br> o kabloların birer uçlarını levhanın üzerine tutup böle tam temas varken sıkıcan silikonu sonra bekle kurusun (: sonra diğer uçları lehimle yada silikonlasana kalmış ama lehimleri birbirine değdirebilirin levhanın üzerinde