Akıl Verecek Adam Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bi mp3 çaların usb girişinin bulunduğu yer. görüldüğü üzere ortadaki 2 , verinin gittiği şeyler kırılmış , şeylere gelmiş durumda. Uçtakiler çalışıyor.

Bu zaten böyle 1-2 aydır bozuk kullanmak istiyorum anasını satiym de o gördüğünüz resimleri o kadar yakından çektim ki araya kablo koymak adamı sikecek bi iş.

aha uzaktan görünümü de bu :

antepte adam gibi elektronikçi ya da ona benzer bişey de yok. nası olsun ne olsun söyleyiniz

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek
    yenisini al , fazla kurcalama meleti

the one and only yaramaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek

aldıgın yerin garanti yada teknik servis gibi destekleri yok mu hacım?
    yerinde olsam bi başvururdum

en cok nick dei$tiren mürid
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

leğimle birleştir

akla bak yola gel...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Git yenisini al ha :D bunu zamanında 170e almıştım.  lehimle birleştirmek çok zor boyutları gördünüz 1 tane lehim kapatıyo orayı teknik servis siksen almaz zaten burada yok internetten almıştım

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    lan 2 tane uzuncana bi kablo al kabloların uclarını o yerlere lehimle (:

kısa kablo kullanırsan çok zorluk çekersin lehim atamam dersen profesyonel bi elektrikçiye götür lehimleyiversin (:

punto cero
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

tel kullanmadan sadece lehim ile  bir birleştime yapabilirsin diye dusunuyorum cünkü orda  arayı  bir  se eklemen  senin için  çok zor olur....teknik servisinde  elinden böle bir işin gelecegini zannetmiyorum...  pıc ile cok yakınlar birbirine...lehimleme ile  birleştirme yapacaksan.. işi  kısa tutmalısın......ben olsam  öle yapardım...... bu arada olabildigince  parlak ince lehim kullanmalısın.....  bide   olan    lehimi tamamen almalısın...   lehim pompası işini görur..

yapacak olan sensin tabiki....... hojam...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    Hastaneye git ,) Böyle 1 şey var mı ya ?  Üstadım götür tamirciye 3-5 lıra alır temiz olur kurcalama mereti..

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iki lehimin birbirine degmemesi icin plastik veya ince karton gibi birsey kullanabilirsin, ama lehimle yakmamaya calis cok kil bi durum

direk lehimlemek yerine kablo ile kopru atabilirsin veya

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Boardun yollarını sıyıracaksın bu gidişle ondan sonra çöp..

Araya ince zımpara kalınlığında bir malzeme koyup ilk önce bir ayağı leğimle daha sonra yaptığın ayağın üzerine silikon sık sıcak silikon olabilir.Tutarsa öbürkünüde çok rahat bu şekilde yaparsın. Devre basit birşey olsa baskı şemsını bulurduk internetten ben sana boardun aynısını yapardım :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

bak silikon hiçte fena bişi değil  <br> o kabloların birer uçlarını levhanın üzerine tutup böle tam temas varken sıkıcan silikonu sonra bekle kurusun (: sonra diğer uçları lehimle yada silikonlasana kalmış ama lehimleri birbirine değdirebilirin levhanın üzerinde

punto cero
Toplam Hit: 2450 Toplam Mesaj: 15