Akıllı Saat Önerisi
-
Slm arkadaşlar akıllı saat akmak istiyorum ama karar veremedim ama soyleyerek baktığımda huwai gt4 veya gt5 birde "d" serisi ne baktım ama sizin önerebileceğiniz Baska marka model varmı
-
Bütçeyi yazmamışsın ama çok araştırdım çıktığı yıl galaxy watch 5 pro aldım. Bundan önce de watch 1 kullanıyordum. Sporla, ölçümle falan işim yok benim gibi düşünen insanlar için neden SAAT üretmiyorlar anlamıyorum. Almak istediğimiz şey akıllı saat, ekg cihazı, tansiyon aleti, barometre vs değil. İlk akıllı saati pebble üretmişti tam bir akıllı saatti saçma sapan özellikleri yoktu bataryası da uzun gidiyordu. Sonradan çıkan saatlerde işin bokunu çıkardılar. Çoğu kişinin bir heves bir süre, bazılarının hiç kullanmadığı özellikler yüzünden saatin şarjı en fazla 2 gün gidiyor. 2 yıl öncenin parasıyla 20 bin TL civarında saate baktım bir sürü saçma özellik koymuşlar en basitinden saatten mesaj yazma özelliğini koymamışlar. Samsung'u da çok beğenerek kullanmıyorum ama en mantıklısı bu gibi. Ölçüm sensörlerini, adım sayarı falan tamamen kapatmak istiyorum ama uğraşmak gerekiyor.
4-5 gün şarjı gitsin, akıllı saat özellikleri kullanayım (bildirimleri doğru dürüst görme, az uzaklaşınca bağlantı kopmaması, sesli görüşme, mesaj yazma, gelen mesaja İSTEDİĞİN cevabı yazma) istiyorsan tavsiye ederim. Şarjı watch 5 pro'dan uzun giden samsung saat yok. Watch 7 ultra'nın bataryası iyi ama onun da tipini çok kötü yapmışlar ve sim özelliği olduğu için pahalı. Tipini ben beğendim dersen dersen yurtdışından gelme sim kayıtsız watch 7 ultra alabilirsin.
Şimdi baktım huawei gt5 ile birlikte mesaj yazma özelliği gelmiş. Senelerdir akıllı saat üretiyorlar bu kadar basit bir şeyi daha 5 ay önce ekliyorlar. Şarjı 14 gün gidiyor diyorlar. Google servisleri sıkıntılı olabileceği için ben tercih etmezdim ama saat yüzleri, uygulamalar kısıtlı olsa da işimi görür diyorsan şarj süresi uzun olduğu için gt5 alınabilir. Mesajı eklemişler ama diğer özellikler tam çalışıyor mu bakmak lazım. Mesela ben son aramalara girip istediğimi arayabiliyor ya da mesaj atabiliyorum.
DarkSkull tarafından 02/Şub/25 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Huawei'nin saatlerini bende beğeniyorum. Klasik saate benzediklerinden karizma duruyorlar.
-
Garmin Venu 3 kullanıyorum. şarjı 12-14 gün gidiyor...
Huawei gt5 ben de baktım fiyatı çok daha uygun v3 e göre ama aynı sensörler gt5 de de aktifken batarya süresi çok daha azalıyormuş... Şöyle bi karşılaştırma var belki görmüşsündür :
Yurtdışı fiyatları ve tr fiyatları arasında bayağı uçurum var gibi görünüyor :/
Kolay gelsin, saat seçiminde bol şans...
-
huawei gt5 serisi çok iyi şuan
gt4 titanyum düşündüm bi ara bide yeşil olan model çok iyi
-
Gt5 pro kullanıyorum tavsiye ediyorum. Bazi ozellikleri turkiyede henuz kullanilamiyor. Bunlar speech to text message ve nfc payment. Bu iki ozellik gelirse zaten sarjina diyecek yok. Gayet kullanışlı, şık ve dayanıklı bir saat. Egzersiz hassasiyeti filan cok stabil. Aklına takılan bir sey olursa cevaplayabilirim.
-
Ben spor ile fazla işim yok ama saglık sensörleri samsung ve huwai arasında kararsız kaldım bugun huwai baktim d seriisi nabız vs ölcüyor ama cok kaba samsung denemedim
-
Bütcem 13 bin filan
-
Huawei gt4 kullanıyorum. Günde %5 civarı gidiyor. Spor modlarını kullanmıyorum. Kalp ritmi sürekli açık. Ne zaman şarja taktığımı unutuyorum.
Bundan önce honor magic watch 2 kullanıyordum. Onun şarjı daha uzun gidiyordu. Honor da bakabilirsin.
livane tarafından 02/Şub/25 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Huawei android uygulanma ları ile arası nasıl aldıgımda dileyim sıkıntı olurmu
-
uz-i bunu yazdı
Huawei android uygulanma ları ile arası nasıl aldıgımda dileyim sıkıntı olurmu
Play Store de uygulaması yok. Kendi mağazasından indiriyorsun. Onun dışında bir uyum sorunu yok.