Akıllı Saat Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı

Gt 3 se düşünüyorum.. uzun vade kulanmiyabilirim diye fazla para da ödemek istemiyorum metal kasa sevmiyorum. Tek hat ile E sim olayi güzel ama henüz tr de yok diye biliyorum. 

Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum hatta bir müridimizden almıştım. Gayet güzel. Bluetooth üzerinden telefon görüşmesini vs. Güzelce yapabiliyor. Şarjıda bir buçuk haftayı çok rahat çıkarıyor.

Tango 1 Never Die
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Huawei Watch GT var, xiaomi telefonda bluetooth ile bağlantı kopuyor kafasına göre, sik sok iletişim hataları var, her bağladığımda ona izin buna izin 50 sefer soruyor, sik sok kadranlar var içinde defaultta silinmiyor, marketteki kadranlar pahalı, kendileri adam gibi yapıp al kullan dememiş falan. 2 yıl olmadan kordon koptu. Benim deneyimim bu şekil.

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek
    viperstrike bunu yazdı
    Realseyler bunu yazdı

Gt 3 se düşünüyorum.. uzun vade kulanmiyabilirim diye fazla para da ödemek istemiyorum metal kasa sevmiyorum. Tek hat ile E sim olayi güzel ama henüz tr de yok diye biliyorum. 

Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum hatta bir müridimizden almıştım. Gayet güzel. Bluetooth üzerinden telefon görüşmesini vs. Güzelce yapabiliyor. Şarjıda bir buçuk haftayı çok rahat çıkarıyor.

Ekrani carpmalara karsi korumali o yönden iyidir.. sadece cilt sicaklik sensoru yok diye Gt 3 sipariş verdim. Arkadaş redmi telefonlarda bağlanti kopuyor demiş acaba oyle bir sorunu varmi

Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Erkek
    wh0 bunu yazdı

ben onermiyorum tamamen cop oldugunu dusunuyorum. sarj etmek ile urasmak basa bela.

Katilmiyorum. 

Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Ürünü salı akşamı aldım Çarşamba öğlen geldi. Çok güzel malzeme kalitesi var. Beğendim bildirimde de sorun olmuyor gayet başarılı. 

Ama bir sorunum var muhtemelen ayarlardan çözemedim. Telefon gelince açıyorum bazen saatten ses geliyor bazen normal ahizeden. onun ayaraını ios ayarlarından yapacağım sanım.

zannediyorum ki arama ses yolu özelliğini bluetooth yerine hoparlör yaparsam düzelir gibi geliyor 

rapidhacker550 tarafından 19/Eki/23 16:24 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viperstrike
    viperstrike's avatar
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı
    viperstrike bunu yazdı
    Realseyler bunu yazdı

Ekrani carpmalara karsi korumali o yönden iyidir.. sadece cilt sicaklik sensoru yok diye Gt 3 sipariş verdim. Arkadaş redmi telefonlarda bağlanti kopuyor demiş acaba oyle bir sorunu varmi

Ben yaşamadım hocam. Mi note 10 lite ta kullanıyordum. S23 e geçtim onda da yaşamadım

Tango 1 Never Die
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

watch gt4 kullanıyorum da odran için omnipotance light 13 tl ye aldım çok güzel duruyor.

başka kullanıma yönelik tavsiyesi olan var mı ? 

bildirim ve çağrılar için kullanıyorum genellikle ama farklı özellikleri keşfetmek adına tavsiye verebilriseniz sevnirim.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abds
    abds's avatar
    Erkek

Eşime aldığım hello watch 3 +.(plus) / apple watch ultra 2 çakması çok kaliteli. 4gb rom var.

Kendim kullandığım huawei gt4 çakması hw6 max bunda görsel çok iyi .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Güncel

Toplam Hit: 3473 Toplam Mesaj: 30
akıllı saat tavsiyesi