Akıllı Süpürge

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Ben xiaomi vacoom mop pro bakıyorum. Muhtemelen önümüzdeki ay alacağım. Baktıklarım içinden en mantıklı görünen bu oldu. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    Iruretta bunu yazdı

1 haftadır araştırıyorum özellikle kedisi vs olan pek halı kullanmayan (kullansa bile sorun değil ama olmasa çok daha kullanışlı) kedi köpek besleyen kişiler için müthiş bir icat olarak görüyorum.

-Roborock serisinin 5 max ve yeni çıkan 6 sı gerçekten çok iyi xiaominin ürünlerinden de iyi. 6 da önünde kamera bulunduğu için önünde normal haritada dışı engel varsa etrafından doşalabiliyor. 4500 gibi fiyatlardan başlıyor 5 serisi

-Xiaminin son cıkan ürünü ''1c'' harita kaydetme özelliği yok ama diğer ürünlerden daha alçak. yaklaşık7,5 cm yükseliği ile8,5 cm yükseklik altına rahat rahat giriyor. lazer sensörü olmaması dezavantajı süpürme kabiliyeti %10 daha iyi.  2600 gibi fiyatlandırılıyor.

-Şuan xiaominin son modeli diyebileceğim ürün ''Vacum mop pro''. Benim almaya karar verdiğim ürün. Harita kaybetme ve oda seçme seçeneği hoşuma gidiyor. Ayrıca fiyat performans yaptığımda 3200 gibi fiyatı 3binlered yakalarsam direk almayı planlıyorum.

-viomi (xiaominin alt markası) harita özellikleri kötü önermem daha ucuz ürün.

o zaman şöyle diyebilirmiyiz;

3k-3.5k bandı bütçe var ise mop pro

4k-6k bütçe roborock s5 max ve s6

Aslında aynen öyle ama şunu da bilmek gerekiyor. Bu süpürgelerin en iyiside en kötüsüde benzer iş yapıyor. Fark yaratan eşyler mobil kullanım haritalandırma vs vs. Süpürme performansılarıda birbirine çok yakın. Özel bir teknoloji çıkmadığı sürece şuan bana kalırsa en uygunu en iyisi.

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Roborock S5 Max istiyorum ama pahalı BF'de 3.500'e yakalarsam alacağım.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

3500 olursa güzel olur. pandemi vs öncesi 3200 lerdeydi almadık uçtu gitti. geçen 4200dü trendyolda. 3500 civarı gelirse s5max alırım yoksa amazon.de den Ecovacs DEEBOT 950 kovalıyorum geçen 399 Euro idi ama vergisi şusu busu 540 euro yapıyor. Bu da 3-5 ay önce vergi dahil 3600'e geliyordu almadık yine mal gibi bu da uçtu :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    break bunu yazdı

3500 olursa güzel olur. pandemi vs öncesi 3200 lerdeydi almadık uçtu gitti. geçen 4200dü trendyolda. 3500 civarı gelirse s5max alırım yoksa amazon.de den Ecovacs DEEBOT 950 kovalıyorum geçen 399 Euro idi ama vergisi şusu busu 540 euro yapıyor. Bu da 3-5 ay önce vergi dahil 3600'e geliyordu almadık yine mal gibi bu da uçtu :)

Deebot 950'de LIDAR var ama SLAM özelliği yok sanırım.

S5 Max için 3.200 TL efsaneymiş gerçekten. Ben almaya yeni karar verdim o sebeple eski fiyatlarından haberim yok. Kur üzüyor çok, ne yazık ki.

Ben Amazon satıcı harici almayı düşünmüyorum açıkçası. Servis ve satış sonrası sıkıntı yaşamamak için.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

iRobot 976 aldım 3.6K'ya Mop yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

Ev ici navigasyonu, hareket duzeni ve halilara tirmanma konusunda nasil hocam?

Ben 671'den memnun kalamadim. Birkac gun kullandiktan sonra yazarsan sevinirim.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

daha düşecek gibi hissediyorum bu ay bitmeden 3600 idi hedefim ama sıkıldım bakıp durmaktan 3987 TL'ye trendyoldan s5 max aldım

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

iRobot 980 kullanıyor benim hanım. Hava çekişi sağlam. Pili bitince kendi dockuna gelip şarj ediyor ve kaldığı yere gidip devam ediyor. Halılar ince ise (Klozet altı halısı vs gibi) Halıları çok kaldırıyor ve topluyor. Onun dışında memnun. 

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı
    break bunu yazdı

Ev ici navigasyonu, hareket duzeni ve halilara tirmanma konusunda nasil hocam?

Ben 671'den memnun kalamadim. Birkac gun kullandiktan sonra yazarsan sevinirim.

Navigasyon çok gelişmiş değil. Harita kaydetmiyor dolayısıyla şu odaya git süpür diyemezsiniz, haritadan robot nerede falan takip edilmiyor. Sanal duvar yok, şu alanı süpürme özelliği yok. Temizlik bitince nerelerden geçmiş harita yolluyor aplikasyon.

Ben marka, malzeme kalitesi, servisinin iyi olması nedeniyle aldım. Mop istemiyorduk, evde 6-8 metrekare halı var zaten. Robot süpürgede "en iyi" olarak tabir ediliyor bu marka.

@mavigozludev

NASA İletişim'den mi aldınız? Eğer öyleyse serviste sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Toplam Hit: 9076 Toplam Mesaj: 67
supurge