folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Akıllı Tahtaları USB İle Şifreleme

Akıllı Tahtaları USB İle Şifreleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

Hocam işin ahlaki yanından gireceğim ama kusura bakma,

Amacın nedir?

şu konuda sadece  şu mesajı anlamadım..

hocam  bitlocker ile olmaz gibime geliyor ana diski şifrelemiyor sonucta  comodonun  bi yazılımı  var bu konuda ama onlarda kaldırmış o yazılımı sanırım.

bakayım bende  bulursm yazarım.

Su acidan yazmis hocamiz 

Bu tahtalar milli egitim tarafindan verilmis ogrenciler kullansin diye boyle sifre koyup ogrencilerin haklarini gasp etmek acisindan yazmis olmasi lazim

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

Hocam işin ahlaki yanından gireceğim ama kusura bakma,

Amacın nedir?

şu konuda sadece  şu mesajı anlamadım..

hocam  bitlocker ile olmaz gibime geliyor ana diski şifrelemiyor sonucta  comodonun  bi yazılımı  var bu konuda ama onlarda kaldırmış o yazılımı sanırım.

bakayım bende  bulursm yazarım.

Su acidan yazmis hocamiz 

Bu tahtalar milli egitim tarafindan verilmis ogrenciler kullansin diye boyle sifre koyup ogrencilerin haklarini gasp etmek acisindan yazmis olmasi lazim

öğretmenler kontrolünde öğrenciler kullansın diyedir bence , direk öğrenciler kullansın demezler kendimden biliyorum o akıllı tahtaya yazık olur :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorbaa
    zorbaa's avatar
    Erkek

tahta kilidi var onu kullanıyorum şimdilik öğretmenler kilitlemeye üşeniyor.atak sıkıntılı yüklemedim .Geçen sene lisedeydim faydalı birşey yaptıklarını görsem izin verirdim .açıyorlar müziği halay çekiyorlar.aynı gün 4 farklı sınıfta halay başı oldum sıkıntılı yani :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    zorbaa bunu yazdı

tahta kilidi var onu kullanıyorum şimdilik öğretmenler kilitlemeye üşeniyor.atak sıkıntılı yüklemedim .Geçen sene lisedeydim faydalı birşey yaptıklarını görsem izin verirdim .açıyorlar müziği halay çekiyorlar.aynı gün 4 farklı sınıfta halay başı oldum sıkıntılı yani :)

+1 gecen sene bizim sinifta ayniydi halaya katilmadim orasi ayri :) siralari birlestirip alan genisletip halaya basliyorlar en son bilgisayar hocasi gelip tum sarkilari silmisti :)

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

öğrenciler tahtayı fena kullanıyor hocalar çok şikayetci bu konuda

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hocam o mesaja açıklama getireyim, o an ne düşündüysem şifreleme diyince aklıma crypto tarzı bir şey geldi. Bir an "bir insan neden böyle bir şey yapmak ister" diye düşündüm de tekrar okuyunca çok yanlış anladığımı farkettim, affola. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

http://www.rohos.com

http://www.udecat.com/UI/store/productDetail.aspx?ctgry=smartboard-app&id=55faaac755c63ba3b46f1d04

Ve

Usb Raptor

İse yarayabilir alternatif olarak... Bu arada ATAK iyidir hocam... Bilgisayarbilisim.net te sorununuzla ilgili çözüm bulabilirsiniz.

_PesimisT_ tarafından 05/Mar/16 01:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

BURADA' ki linktekini kur hocam , atak yazılımı meb için yapılmıstı diye biliyorum , akıllı tahtalarda windows 7 isletim sistemi var zaten , biz yaptıgımızda bunlar ile yapılıyor atak normalde hata vermez uyumluluk filan dene , diger verilen programlarada göz atabilirsin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    zorbaa bunu yazdı

Fena güldüm hocam :D

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

faz2 tahtalarda w8 yüklü hata veriyır kurarken 

Yol Güzeldir.
Toplam Hit: 18191 Toplam Mesaj: 23
usb