Akıllı Tahtaları USB İle Şifreleme
-
KaptaN bunu yazdıAusten bunu yazdı
Hocam işin ahlaki yanından gireceğim ama kusura bakma,
Amacın nedir?
şu konuda sadece şu mesajı anlamadım..
hocam bitlocker ile olmaz gibime geliyor ana diski şifrelemiyor sonucta comodonun bi yazılımı var bu konuda ama onlarda kaldırmış o yazılımı sanırım.
bakayım bende bulursm yazarım.
Su acidan yazmis hocamiz
Bu tahtalar milli egitim tarafindan verilmis ogrenciler kullansin diye boyle sifre koyup ogrencilerin haklarini gasp etmek acisindan yazmis olmasi lazim
-
TheAvenqer bunu yazdıKaptaN bunu yazdıAusten bunu yazdı
Hocam işin ahlaki yanından gireceğim ama kusura bakma,
Amacın nedir?
şu konuda sadece şu mesajı anlamadım..
hocam bitlocker ile olmaz gibime geliyor ana diski şifrelemiyor sonucta comodonun bi yazılımı var bu konuda ama onlarda kaldırmış o yazılımı sanırım.
bakayım bende bulursm yazarım.
Su acidan yazmis hocamiz
Bu tahtalar milli egitim tarafindan verilmis ogrenciler kullansin diye boyle sifre koyup ogrencilerin haklarini gasp etmek acisindan yazmis olmasi lazim
öğretmenler kontrolünde öğrenciler kullansın diyedir bence , direk öğrenciler kullansın demezler kendimden biliyorum o akıllı tahtaya yazık olur :D
-
tahta kilidi var onu kullanıyorum şimdilik öğretmenler kilitlemeye üşeniyor.atak sıkıntılı yüklemedim .Geçen sene lisedeydim faydalı birşey yaptıklarını görsem izin verirdim .açıyorlar müziği halay çekiyorlar.aynı gün 4 farklı sınıfta halay başı oldum sıkıntılı yani :)
-
zorbaa bunu yazdı
tahta kilidi var onu kullanıyorum şimdilik öğretmenler kilitlemeye üşeniyor.atak sıkıntılı yüklemedim .Geçen sene lisedeydim faydalı birşey yaptıklarını görsem izin verirdim .açıyorlar müziği halay çekiyorlar.aynı gün 4 farklı sınıfta halay başı oldum sıkıntılı yani :)
+1 gecen sene bizim sinifta ayniydi halaya katilmadim orasi ayri :) siralari birlestirip alan genisletip halaya basliyorlar en son bilgisayar hocasi gelip tum sarkilari silmisti :)
-
öğrenciler tahtayı fena kullanıyor hocalar çok şikayetci bu konuda
-
Hocam o mesaja açıklama getireyim, o an ne düşündüysem şifreleme diyince aklıma crypto tarzı bir şey geldi. Bir an "bir insan neden böyle bir şey yapmak ister" diye düşündüm de tekrar okuyunca çok yanlış anladığımı farkettim, affola. :)
-
http://www.udecat.com/UI/store/productDetail.aspx?ctgry=smartboard-app&id=55faaac755c63ba3b46f1d04
Ve
Usb Raptor
İse yarayabilir alternatif olarak... Bu arada ATAK iyidir hocam... Bilgisayarbilisim.net te sorununuzla ilgili çözüm bulabilirsiniz.
_PesimisT_ tarafından 05/Mar/16 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
BURADA' ki linktekini kur hocam , atak yazılımı meb için yapılmıstı diye biliyorum , akıllı tahtalarda windows 7 isletim sistemi var zaten , biz yaptıgımızda bunlar ile yapılıyor atak normalde hata vermez uyumluluk filan dene , diger verilen programlarada göz atabilirsin.
-
zorbaa bunu yazdı
Fena güldüm hocam :D
-
faz2 tahtalarda w8 yüklü hata veriyır kurarken