Akıllı Tartı Önerisi
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Xiaomi Scale s400 sipariş verdim Öneriler için Teşekkürler
İyi yapmışsın Hocam bu güzel bir ürün , kullanmıyorum ama bir ara araştırmıştım ben de alacaktım evdeki düzelince vazgeçtim 😂 ama bozulursa Benim de alacağım bu
-
SweetyVolty bunu yazdı
bende sizin yüzünüzden aldım bi tane şimdi :D
989 lira aha linki https://www.turkcell.com.tr/pasaj/saglik-ve-kisisel-bakim-urunleri/tarti/xiaomi-mi-body-composition-scale-s400-akilli-bluetooth-tarti?seller=1&color=1004412&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.32.1+1 :) bende aldım bakalım.
-
Cesnist bunu yazdı0x656e bunu yazdıQueltos bunu yazdı
Xiaomi scale s400 mi body kullanıyorum gayet memnunum. Telefon ile eşleştirdikten sonra detaylı rapor veriyor.
+1
+2
bende bunu kullanıyorum gayet iyi ürün.
-
insidae bunu yazdıCesnist bunu yazdı0x656e bunu yazdıQueltos bunu yazdı
Xiaomi scale s400 mi body kullanıyorum gayet memnunum. Telefon ile eşleştirdikten sonra detaylı rapor veriyor.
+1
+2
Hocam uzun süredir kullanıyor musun?
Bir yerde okumuştum yorumda ama pili çabuk bitiyor falan demişlerdi? 🤔 Öyle bir durum söz konusu mu?
Baskülün de pilini nasıl bitirirler bilmiyorum her gün 3 kere falan tartılsan 😂 belki ... Ama acaba anormal bir durum mu var merak ettim ...
-
Şahsen bende pili çabuk bitme durumu olmadı. Uzun zamandır bende olduğu halde halen kutusundan çıkan ilk pilleri kullanıyorum. Belki tartıyı ticari amaçla her gün kullananlar için geçerli olabilir ama ev kullanımında çabuk biteceğini zannetmiyorum.
-
JiggSaw bunu yazdıinsidae bunu yazdıCesnist bunu yazdı0x656e bunu yazdıQueltos bunu yazdı
+1
+2
Hocam uzun süredir kullanıyor musun?
Bir yerde okumuştum yorumda ama pili çabuk bitiyor falan demişlerdi? 🤔 Öyle bir durum söz konusu mu?
Baskülün de pilini nasıl bitirirler bilmiyorum her gün 3 kere falan tartılsan 😂 belki ... Ama acaba anormal bir durum mu var merak ettim ...
Hocam selam 5 senedir kullanıyorum 1 kere değiştim ( duracell ) 2 -3 haftada bir tartılıyorum genelde
-
g3da bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
bende sizin yüzünüzden aldım bi tane şimdi :D
989 lira aha linki https://www.turkcell.com.tr/pasaj/saglik-ve-kisisel-bakim-urunleri/tarti/xiaomi-mi-body-composition-scale-s400-akilli-bluetooth-tarti?seller=1&color=1004412&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.32.1+1 :) bende aldım bakalım.
benimki geldi, küççük tartı için devasa koliye koyup yollamışlar :D
dah paketi açma ve kullanma fırsatım olmadı malum işyeri.. akşama güncellerim -
"Xiaomi Body Composition Scale S400" modelinden aldım bende. Ben 174cm boy, 79Kg ile Obez çıktım. Gerçek Obezlere ne der bilemedim.
-
can498 bunu yazdı
"Xiaomi Body Composition Scale S400" modelinden aldım bende. Ben 174cm boy, 79Kg ile Obez çıktım. Gerçek Obezlere ne der bilemedim.
Aynen obez diyor alakası yok :)