Akıllı Telefon Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cute
    cute's avatar
    Dişi

Çok teşekkür ederim.  Sony xperialar nasl kullanan var mı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek

bimeks te urunlerde %25 indirim var haberin olsun mürid general mobile discovery 4 gb 560 tl 

Werner Heisenberg
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

HTC Evo 3D al bence. iyatlari da hazir dusmusken. 800 e bulabilirsin. bu telefonu alip da pisman olanini hic gormedim. hem 3D filmleri gozluksuz izleyebilirsin. neredeyse 2 sene oldu alali ve goren tum arakdaslarim bana sat deyip duruyor  :)

Shaban Interactive Pro.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Jay-Jay bunu yazdı

bimeks te urunlerde %25 indirim var haberin olsun mürid general mobile discovery 4 gb 560 tl 

bunlar hep amerikan oyunu hocam kanma. 100 bindirip 50 indiriyolar. nerdeymiş %25 indirim?

http://www.bimeks.com.tr/urun/136362/general-mobile-discovery-4gb-siyah.aspx 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jay-Jay
    Jay-Jay's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Jay-Jay bunu yazdı

bunlar hep amerikan oyunu hocam kanma. 100 bindirip 50 indiriyolar. nerdeymiş %25 indirim?

doğru diyosun aslında ben dikkat etmemiştim 750 tl yapmıslar normal fiyatını . sağolasın hocam .

Jay-Jay tarafından 28/Oca/14 12:39 tarihinde düzenlenmiştir

Werner Heisenberg
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Jay-Jay bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    Jay-Jay bunu yazdı

doğru diyosun aslında ben dikkat etmemiştim 750 tl yapmıslar normal fiyatını . sağolasın hocam .

rica ederim. bilinçli tüketici olalım. mutlaka fiyat karşılaştırması yapalım alışveriş yaparken. aklınıza gelecek hemen her indirim bu şekildedir. indirim tarihleri en az  ay öncesinden bellidir ve o süre boyunca ufak ufak arttırımlar yapılır. mesela bi mal 8 liraysa ve ben buna 1 ay sonra %20 indirim yapacaksam her hafta 50krş fiyat arttırırım, bayram gibi dönemlerden önce bu süreç çok daha uzun olur. indirim günü geldiğinde 10 lira üzerinden %20 indirim yapar gene 8e satarım. oysa başka yerde indirimsiz fiyat 7 lira olabilir. sistem böyle işliyor. bunun farkına varıp araştırarak alışveriş yaparsak kâr ederiz. yoksa herşeyi indirimli aldığımızı zannedip iç huzurla eve yok alırken kıçımızdaki kazık hafif hafif okşar.

edit : discoverynin gelişi yanılmıyorsam 550 ila 600 arasında. küçük marketlere daha pahalıya da geliyor olabilir. o yüzden en uç indirimde bile 600den aşağısını beklememek gerek. anca eldeki stokları eritme durumu olur da kalmasın diye verirlerse ki elektronik aletlerde böyle bir strateji uygulanmaz. malların çoğu zaten konsinyedir. satamazsa geri gönderir olur biter. üretici ve distribütör de elde kalacak miktarı hesaplayarak fiyat verir. o yüzden son kullanıcı dışında kimse zarar etmez bu sistemde.

Prometheus tarafından 28/Oca/14 12:54 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    cute bunu yazdı

Çok teşekkür ederim.  Sony xperialar nasl kullanan var mı 

kesinlikle elini bile sürme derim...

SYL 184
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    kalibre bunu yazdı

general mobile discovery

tam bunu yazmaya girmiştim. 700 tl. dün aldık.

nokia alma gerisini bilmem

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cute
    cute's avatar
    Dişi

Tavsiyeleriniz için cok sağolun arkdaşlar. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy Ace.

taksit olayını kim kaldırıyor ya ? satan adam taksitli vermek istiyorsa kime ne benim taksitli yada peşin almak istememden. yeni yeni şeyler görüyoruz hayrola inşallah..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 4397 Toplam Mesaj: 33