Akıllı Telefon Öneri
-
Çok teşekkür ederim. Sony xperialar nasl kullanan var mı
-
bimeks te urunlerde %25 indirim var haberin olsun mürid general mobile discovery 4 gb 560 tl
-
HTC Evo 3D al bence. iyatlari da hazir dusmusken. 800 e bulabilirsin. bu telefonu alip da pisman olanini hic gormedim. hem 3D filmleri gozluksuz izleyebilirsin. neredeyse 2 sene oldu alali ve goren tum arakdaslarim bana sat deyip duruyor :)
-
Jay-Jay bunu yazdı
bimeks te urunlerde %25 indirim var haberin olsun mürid general mobile discovery 4 gb 560 tl
bunlar hep amerikan oyunu hocam kanma. 100 bindirip 50 indiriyolar. nerdeymiş %25 indirim?
http://www.bimeks.com.tr/urun/136362/general-mobile-discovery-4gb-siyah.aspx
-
Prometheus bunu yazdıJay-Jay bunu yazdı
bunlar hep amerikan oyunu hocam kanma. 100 bindirip 50 indiriyolar. nerdeymiş %25 indirim?
doğru diyosun aslında ben dikkat etmemiştim 750 tl yapmıslar normal fiyatını . sağolasın hocam .
Jay-Jay tarafından 28/Oca/14 12:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Jay-Jay bunu yazdıPrometheus bunu yazdıJay-Jay bunu yazdı
doğru diyosun aslında ben dikkat etmemiştim 750 tl yapmıslar normal fiyatını . sağolasın hocam .
rica ederim. bilinçli tüketici olalım. mutlaka fiyat karşılaştırması yapalım alışveriş yaparken. aklınıza gelecek hemen her indirim bu şekildedir. indirim tarihleri en az ay öncesinden bellidir ve o süre boyunca ufak ufak arttırımlar yapılır. mesela bi mal 8 liraysa ve ben buna 1 ay sonra %20 indirim yapacaksam her hafta 50krş fiyat arttırırım, bayram gibi dönemlerden önce bu süreç çok daha uzun olur. indirim günü geldiğinde 10 lira üzerinden %20 indirim yapar gene 8e satarım. oysa başka yerde indirimsiz fiyat 7 lira olabilir. sistem böyle işliyor. bunun farkına varıp araştırarak alışveriş yaparsak kâr ederiz. yoksa herşeyi indirimli aldığımızı zannedip iç huzurla eve yok alırken kıçımızdaki kazık hafif hafif okşar.
edit : discoverynin gelişi yanılmıyorsam 550 ila 600 arasında. küçük marketlere daha pahalıya da geliyor olabilir. o yüzden en uç indirimde bile 600den aşağısını beklememek gerek. anca eldeki stokları eritme durumu olur da kalmasın diye verirlerse ki elektronik aletlerde böyle bir strateji uygulanmaz. malların çoğu zaten konsinyedir. satamazsa geri gönderir olur biter. üretici ve distribütör de elde kalacak miktarı hesaplayarak fiyat verir. o yüzden son kullanıcı dışında kimse zarar etmez bu sistemde.
Prometheus tarafından 28/Oca/14 12:54 tarihinde düzenlenmiştir -
cute bunu yazdı
Çok teşekkür ederim. Sony xperialar nasl kullanan var mı
kesinlikle elini bile sürme derim...
-
kalibre bunu yazdı
general mobile discovery
tam bunu yazmaya girmiştim. 700 tl. dün aldık.
nokia alma gerisini bilmem
-
Tavsiyeleriniz için cok sağolun arkdaşlar.
-
Samsung Galaxy Ace.
taksit olayını kim kaldırıyor ya ? satan adam taksitli vermek istiyorsa kime ne benim taksitli yada peşin almak istememden. yeni yeni şeyler görüyoruz hayrola inşallah..