Akıllı Telefonları Soğuk Havalarda Bekleyen Tehlike
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
Bi sg eskisehirde -8 hava iphone a birsey olmuyor ve ayazini soylememe gerek yokBenim tek korktugum -8 den oda sicakligina gecince terlemesi. Disi terliyor. Icide terler. Elektronige zarar gelmesin. ..
-----------------------------ici terlemez hocam en azindan hava ile temas etmiyorsa
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
Bi sg eskisehirde -8 hava iphone a birsey olmuyor ve ayazini soylememe gerek yokBenim tek korktugum -8 den oda sicakligina gecince terlemesi. Disi terliyor. Icide terler. Elektronige zarar gelmesin. ..
-----------------------------ici terlemez hocam en azindan hava ile temas etmiyorsa
O zaman sikinti yokta laptop, twlefondan bu yuzden korkuyorum. Eskisehir kar buz. Disarda takil, sonra eve gel birden sicak. -
-10'lar o kadar da uzak sıcaklıklar değil. Ankarada geçen hafta sabahları -10ları görüyorduk. Geceleri daha berbat. Oldu ki bakkala markete çıktın başına bişe geldi telefonu kullanman gerekti. Akıllı telefon bu noktada ağzımıza sıçar.
-
baya ilginç bi araştırma yapmış elemanlar 1 soru geliyo aklıma bu -30 lar ilerde gerçekleşecekmi büyük ülkelerde de test lerine şimdiden başladılar ?.
-
zumsuk bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
O zaman sikinti yokta laptop, twlefondan bu yuzden korkuyorum. Eskisehir kar buz. Disarda takil, sonra eve gel birden sicak.
-----------------------------bi ara monitor soğuk odada duruyordu. Ev Sobalı. Soba yanan tarafa getirdim nem yaptı açınca görüntü küçüldü bişeler oldu korktum. sonra bekleyince nem fln da kalmadı sorun da kalmadı. Böyle konularda dikkatli olmak gerek
-
GALAXY S2 ZATEN MANYAQ BİŞİ YA :)
ARANIZDA KULLANAN VAR MI HIC?
BENDE S PLUS VARDI İ9001 SATTIM SIMDI IPHONE 4S veya GALAXY S2 YE TAKILDIM ...
SİZ NE TAVSIYE EDERSINIZ ? -
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
------------------------------5 filan tamamda -10 , -20'de filan insanlarda zarar görüyor soğuktan bırakalımda telefon bozulsun.
-----------------------------hacı burası -20 kimse bi zarar görmüo :D daha yeni geldim dışardan:D
-----------------------------orası neresi lan öle himalayalardamı yaşıyon
Ankara ankara guzel ankara -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------GALAXY S2 ZATEN MANYAQ BİŞİ YA :)
SİZ NE TAVSIYE EDERSINIZ ?
Arama kismina iphone yaz tonka konu car be kardesim iphone vs galaxy hakkinda -
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------GALAXY S2 ZATEN MANYAQ BİŞİ YA :)
SİZ NE TAVSIYE EDERSINIZ ?
-20 de duzgun bir sekilde telefonu kullanabiliyorum evet adamlar dogru soyluyomus :P -
Yani hala s2 siker :)