Akilli Telefonlarin Arka Kapaklarina Jelatini Hakkinda
-
Arkadaslar note 2 telefon kullaniyorum fakat kapak korucu kilif fln kullanmak otur seylere para vermek istemiyorum bu telefonlarin on camina yapistirdigimiz cizilmez jelatin,film artik neyse onlardan arka kapaklar icin olanlarindan varmi ? Koruyucu kapagi cikartip arka kapaginda cizilmesini engelliycek birsey varmi ?
-
var hocam arka için de var yan için de var, full covered diye aratırsan bulabilirsin o dediğin şeyi
-
Adamlar uğraşıyor telefonları inceltebilmek için bizim milette kılıf takıp kalınlaştırıyor.:) Koy gotune gitsin hocam nasıl olsa yeni modeli çıkınca değiştireceksin.
-
unbalanced bunu yazdı
var hocam arka için de var yan için de var, full covered diye aratırsan bulabilirsin o dediğin şeyi
hocam bulamadım yardımcı olurmusun satıldıgı yerı paylasa bılırmısın aynen yaa telefon ama ınce bı kılıf takıyon dahada buyuyor ulan laptobu tasırdım kılıf takmaktansa normal halıfle kullanmak ıstıyorum ama cızılmesın goruntu kırlılıgı olmasın yeter onun ıcın arıyorum yanıı mantıken bulan gore satıldıgını bılen kullanan varsa paylassın lutfen
-
-
bugrahan45 bunu yazdı
fıyatlar bayagı yuksekmıs yaw tek arka almaya kalksan yok heralde
-
NOTE 2 İÇİN YOK
-
moustache bunu yazdı
NOTE 2 İÇİN YOK
var buldum ama fıyat pahalı
-
-
aynı skıntı benim z1 var arkdaşlar nereye baktıysam bady olarak bir bant bulamadım bilen gören duyan varmı acaba aranızda
-
trubulans bunu yazdı
aynı skıntı benim z1 var arkdaşlar nereye baktıysam bady olarak bir bant bulamadım bilen gören duyan varmı acaba aranızda
bende z var.ön ve arka için buff ultimate aldım çok pahalı değil ve gerçekten sağlam