Akinsoft Client Görmüyor.
-
Sürekli ping hatasi veriyor ve pcye müdahale edemiroum ana serverdan neden kaynaklanir ..ve
antamedia 5 in crack'i olan varmi ?
-
hocam tüm makinelerimi görmüyor tam olarak açıklarsan yardımcı oluruz.Ağları falan çalışıyor mu? Sorun büyük ihtimalle tanımlamada
-
Arkadas ag ve internette problem yok ..gel gelelim sürekli servera pong atiyor ..ve yani ping ..makinaya müdahale edilmior ana makinadan .
-
antamedia 5 in crack'i olan varmi ?
Bu ne a.q.Bu programın tam ismini verirsen bulalım veya gir buraya vardır kesin
-
Kardeşim bende mi anlama kıtlığı var yoksa sende mi var.O kendi kendine ping atmaz sen atıyorsundur.Eğer görmüyorsa bilgisayar alanı ona uygun değil.Mesela 3 bilgisayar cafe olarak ayarlı ikisi sınıf.Eğer ana makine de cafe ise sınıfları görmez.Eğer demo versiyonu kullanıyorsan 5 tan fazla bilg. görmez zaten
-
arkadas bu programin zaten tam ismi bu ..anlamadigim hic duymadin mi ..yada söyle diyim antamedia.com a gir ..googlede sadece verdigim ismi yaz. bulur ok ..bundan daha tam ismi yok ..akinsofttaki problemi anladin deil mi ..cözüm Sart .
-
bak söyle anlatayim sana ..anaserver bu makina deildi...anlicegin ..ama gel gelelim ..onu iptal ettim programi buna kurdum sifresini kirdim ..ve calisiyo ..sinirsiz ..ama ..makinalarin bir kac tanesi ..hata verio müdahale edemiom ping dedigim hata pingi ..büyük ihtimalle ben atmiyorum
18:46:12 : MASA7 --> SERVER (PONG Yetkili) <---bunun gibi
UMARİM ANLAMİSSİNDİR ..HA BU ARADA ..DEDİGİM GİBİ ..DİGER MAKİNALARİN HEPSİ GÖRÜO 20 MAKİNADAN ..17Sİ CALİSİYO 3 Ü PROBlEM VERİYOR..
-
1-Dediğin program yeni antamedia 5 .Onun için hemen crack yazılmamıştır sanırım.Ama crack arama programları ile deneyebilirsin
2- Şöyle birşey dene akınsoft için.Hani 3 makine görmüyor diyordun yaa.Tek makineden clienti kaldır ve yeniden kur.Eğer onu görürse diğerlerini de aynı şekilde yap
-
Onu denedim bir ise yaramadi 3 sefer silip kurdum ..olmadi ..daha farkli bir cözüm biliyorsan denenebilecek seyleri denedim ..fakat ayri bir hata bu ..ne oldugunu anlayamadim ..
-
antamedia 5 in crack ini bulamadım ama önceki sürümlerinki var
bu programla aradığın programın crack ve serial ları bulabilirsin ama antamedia 5 yok indir > http://rapidshare.de/files/10973352/CrackDownloader.Plus.v2.0.rar.html -
Vallahi hocam görmeden yardım edemem sana,bence ağ kimliklerini falan kontrol et