folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akinsoft Client Görmüyor.

Akinsoft Client Görmüyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Sürekli ping hatasi veriyor ve pcye müdahale edemiroum ana serverdan neden kaynaklanir ..ve

antamedia 5 in crack'i olan varmi ?

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam tüm makinelerimi görmüyor tam olarak açıklarsan yardımcı oluruz.Ağları falan çalışıyor mu? Sorun büyük ihtimalle tanımlamada

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Arkadas ag ve internette problem yok ..gel gelelim sürekli servera pong atiyor ..ve yani ping ..makinaya müdahale edilmior ana makinadan .

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

antamedia 5 in crack'i olan varmi ?

Bu ne a.q.Bu programın tam ismini verirsen bulalım veya gir buraya vardır kesin

http://www.freeserials.com/

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Kardeşim bende mi anlama kıtlığı var yoksa sende mi var.O kendi kendine ping atmaz sen atıyorsundur.Eğer görmüyorsa bilgisayar alanı ona uygun değil.Mesela 3 bilgisayar cafe olarak ayarlı ikisi sınıf.Eğer ana makine de cafe ise sınıfları görmez.Eğer demo versiyonu kullanıyorsan 5 tan fazla bilg. görmez zaten

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    arkadas bu programin zaten tam ismi bu ..anlamadigim hic duymadin mi ..yada söyle diyim antamedia.com a gir ..googlede sadece verdigim ismi yaz. bulur ok ..bundan daha tam ismi yok ..akinsofttaki problemi anladin deil mi ..cözüm Sart .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

bak söyle anlatayim sana ..anaserver bu makina deildi...anlicegin ..ama  gel gelelim ..onu iptal ettim programi buna kurdum sifresini kirdim ..ve calisiyo ..sinirsiz ..ama ..makinalarin bir kac tanesi ..hata verio müdahale edemiom ping dedigim hata pingi ..büyük ihtimalle ben atmiyorum

18:46:12 : MASA7 --> SERVER (PONG Yetkili) <---bunun gibi

UMARİM ANLAMİSSİNDİR ..HA BU ARADA ..DEDİGİM GİBİ ..DİGER MAKİNALARİN HEPSİ GÖRÜO 20 MAKİNADAN ..17Sİ CALİSİYO 3 Ü PROBlEM VERİYOR..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

1-Dediğin program yeni antamedia 5 .Onun için hemen crack yazılmamıştır sanırım.Ama crack arama programları ile deneyebilirsin

2- Şöyle birşey dene akınsoft için.Hani 3 makine görmüyor diyordun yaa.Tek makineden clienti kaldır ve yeniden kur.Eğer onu görürse diğerlerini de aynı şekilde yap

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

Onu denedim bir ise yaramadi 3 sefer silip kurdum ..olmadi ..daha farkli bir cözüm biliyorsan denenebilecek seyleri denedim ..fakat ayri bir hata bu ..ne oldugunu anlayamadim ..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    antamedia 5 in crack ini bulamadım ama önceki sürümlerinki var
    bu programla aradığın programın crack ve serial ları bulabilirsin ama antamedia 5 yok indir > http://rapidshare.de/files/10973352/CrackDownloader.Plus.v2.0.rar.html

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Vallahi hocam görmeden yardım edemem sana,bence ağ kimliklerini falan kontrol et

Toplam Hit: 5738 Toplam Mesaj: 12