AKK Ve Windows Güncelleştirmeleri
-
Beyler bu güncelleştirmelerin elsidisi dvdsi vcdsi yokmudur. Güncellesek kotadan götümüze giriyor, güncellemesek güvenlik açığı doğuruyor, ne zaman açsam güncelleştirmeler var yazıyor sinir doruk yaptı amk. :s
-
çok büyük şirket yada milli güvenlik gerektiren verilere mi sahipsin hacı ? siktir et niye yüklüyorsun updateyi ya xpden beridir her kurulumdan sonra updateyi hep kapatmışımdır
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------çok büyük şirket yada milli güvenlik gerektiren verilere mi sahipsin hacı ? siktir et niye yüklüyorsun updateyi ya xpden beridir her kurulumdan sonra updateyi hep kapatmışımdır
-----------------------------:| hocu aşk kaç beden giyer?
-
doğrudan bilgisayarını hedef alıcak bi manyak hacker yok ise güncelleme yüklemeye gerek yok. senelerdir güncelleme yüklemiyorum şahsen:D
edit: hatta bilgisayarımda herhangi bir güvenlik programı yok. antivirüs antimalware vb.:D
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------doğrudan bilgisayarını hedef alıcak bi manyak hacker yok ise güncelleme yüklemeye gerek yok. senelerdir güncelleme yüklemiyorum şahsen:D
edit: hatta bilgisayarımda herhangi bir güvenlik programı yok. antivirüs antimalware vb.:D
-----------------------------güvenlik önemli yav :s
-
Benimkisi M giyiyo valla hacı seninkini bilmem :)
-
şöle bişey buldum; kotan normalse bir kere indir (uygun sistemine göre), elemanlar alayını
derlenmiş halde exeleyen bi yöntem yapmışlar.
Her format attığında da oluşturduğun exeden kurarsın.
-
senelerdir bi kere bile yapmadım güncelleştirmeleri hiçte gerek duymadım valla :D
-
kapat gitsin yaw,ne güncellemesi :)
-
HyP-X bunu yazdı:
-----------------------------şöle bişey buldum; kotan normalse bir kere indir (uygun sistemine göre), elemanlar alayını
derlenmiş halde exeleyen bi yöntem yapmışlar.
Her format attığında da oluşturduğun exeden kurarsın.
-----------------------------hocam ingilizcesi yokmu bunun?
-
Galiba yok, resimli anlatım faydalı mı değil?