AKK'si Sıfırlanan Var Mı?
-
Bizim başımız kelmi bizde isteyruk
-
Konuya bakınca fakirin ekmeği ümit, gece 7-8 Gb gibi download bıraktım, sabah kalktım, çok fena AKK olmuşum :)
Demek gece gündüz film indirmeye devam demek bu saatten sonra. Mk ttneti...
-
Bunlar vanayı açık unuttular herhalde :D la ben de hala devam ediyor. Hadi bi yanlışlık olur 50 gb sıfırlandıktan sonra bi sorunla karşılaşıp tekrar resetlerler bu sefer de 50 dolunca 3'e düşmesi gerekir ama bu yine düşmedi. Sanki şikayet ediyormuşum gibi gözükecek emme tam tersi :D uleyn bu rüya bitmesin :p
Benim down 250 gb oldu bana mısın demiyor.
-
coLin bunu yazdı
Bunlar vanayı açık unuttular herhalde :D la ben de hala devam ediyor. Hadi bi yanlışlık olur 50 gb sıfırlandıktan sonra bi sorunla karşılaşıp tekrar resetlerler bu sefer de 50 dolunca 3'e düşmesi gerekir ama bu yine düşmedi. Sanki şikayet ediyormuşum gibi gözükecek emme tam tersi :D uleyn bu rüya bitmesin :p
Benim down 250 gb oldu bana mısın demiyor.
İdm'de bazen 2 mb felan görüyorum torentte de yine senin gibi :)
-
Allah kahretsin bu kota olayını ya kotasız internet hizmeti veren şirket yokmu arkadaşlar bıktık bu eziyetten
-
İndirme hızında idm hızına bakmayın. İndirmeyi Başlat demeden program arkaplanda indirmeye başlıyor bile siz indir deyince çok hızlıymış gibi gösteriyor kendini.
-
mkyb bunu yazdı
İndirme hızında idm hızına bakmayın. İndirmeyi Başlat demeden program arkaplanda indirmeye başlıyor bile siz indir deyince çok hızlıymış gibi gösteriyor kendini.
350 kb ile 2 mb arasında ki farkta da mı hıza bakmayalım hocam ?
-
Bahseden arkadaşlar ttnet te mi akk ye takılmıyor
-
ottomanmurat bunu yazdı
Bahseden arkadaşlar ttnet te mi akk ye takılmıyor
Evet
-
gece 00-06 arası akk'den düşmüyor bende.