Aklıma Takıldı :)
-
a.q bu şirinleri kim çoğalttı. Şirin baba nasıl bi adam, yada şirine ne ayak :))
maksat muhabbet olsun...
-
bak baba bunlarin babasi normalde gargamel fakat gargamelin karisi cocuklari gargamelden sidet gordugu icin kacirmis bu yuzden bu sirinlerin soyu sopu gargamele dayanio, ama bunu ne sirinler nede gargamal bilio iste bu yauzden hep kavga ediolar ha sirine konusuna gelelim.Sirine tamamen gargamelin genetik yapisindan kaynaklanio hep erkek olmus sirine araaya kaynamsi artik gargamelden mi yoksa baska bi buyu cuden mi onu karisina sormak layim bu arada gargamel bu sirinleri burnu nu karsisinin belli bolgesine sokarak yapmistir bizzat goruntuleru de var=)
-
@fatihmehmet
Diyosunki gardamelin karısı kaltak :D
Hacı o zaman bu şirin baba denilen herif ne ayak :)
bide ötekiler gibi giyinmiyo ayrıca zakalları falan var. :)
-
hoca bak bu enbyukleri aslinda ama bu sirin baba denen pzvnk kendi egosunu atmin edip baba dedircek ya dio ki bu salak lar daha kucuk bunalra baba ayagina yatarim koy benim olur agasi benim derim dio.ee tabi sirin baba nin da hbri yok babasinin gargamel oldugundan evet gargamelin karsii kaltak bu kari haryy potterin babasina,dumbeldora ve nice buyucuye vermistir.
-
hmmm.... yanlış biliosunuz :)
gargamel büyüyle şirin babayı yarattı...gerisini bilmiorum...onca şirin....gargamelin karısı bu devrede olaya karışmış olabilir...bilemicem
nedense donnie darko gözlerimin önüne geldi ;)
-
Bu konu daha önceden vardı hocam ama bulamadım aq.Geyik bölümünde bir yerlerde olması lazım.
-
şirinler nasıl cogaldı polemiği hakkında vuku bulan 3. konu
yorma kafanı genç, Takdir-î ilahî
-
aman hoca nlcak elimizemi yapisio yazdik bisi ler peki gargamel buyuyle yaptiysa neden onlari yakalamak istio yemek icin
salak nie yakalion bida yapsana mal
-
konu varsa siktir edin ozaman. zaten bu ipnelerin durumları karışık :D
kim kimi sikmiş belli değil zaten :))
-
baba konuu iii ama su var bide bu sirinlerin yerinde olsam sirineye her gece dalmstim ne lan ole 99 erkek 1 kari sirine kasar olmusmudur isze sorarim
-
sirinenin amıcık bence sadrazam kayığı gibi olmuştur a.q :))