Aklıma Takıldı :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

a.q bu şirinleri kim çoğalttı. Şirin baba nasıl bi  adam, yada şirine ne ayak :))

maksat muhabbet olsun...

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek
    bak baba bunlarin babasi normalde gargamel fakat gargamelin karisi cocuklari gargamelden sidet gordugu icin kacirmis bu yuzden bu sirinlerin soyu sopu gargamele dayanio, ama bunu ne sirinler nede gargamal bilio iste bu yauzden hep kavga ediolar ha sirine konusuna gelelim.Sirine tamamen gargamelin genetik yapisindan kaynaklanio hep erkek olmus sirine araaya kaynamsi artik gargamelden mi yoksa baska bi buyu cuden mi onu karisina sormak layim bu arada gargamel bu sirinleri burnu nu karsisinin belli bolgesine sokarak yapmistir bizzat goruntuleru de var=)

ben sadece ben
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

@fatihmehmet

Diyosunki gardamelin karısı kaltak :D 

Hacı o zaman bu şirin baba denilen herif ne ayak :)

bide ötekiler gibi giyinmiyo ayrıca zakalları falan var. :) 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek
    hoca bak bu enbyukleri aslinda ama bu sirin baba denen pzvnk kendi egosunu atmin edip baba dedircek ya dio ki bu salak lar daha kucuk bunalra baba ayagina yatarim koy benim olur agasi benim derim dio.ee tabi sirin baba nin da hbri yok babasinin gargamel oldugundan evet gargamelin karsii kaltak bu kari haryy potterin babasina,dumbeldora ve nice buyucuye vermistir.

ben sadece ben
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucurum
    ucurum's avatar
    Dişi

hmmm.... yanlış biliosunuz :)

gargamel büyüyle şirin babayı yarattı...gerisini bilmiorum...onca şirin....gargamelin karısı bu devrede olaya karışmış olabilir...bilemicem

nedense  donnie darko gözlerimin önüne geldi ;)

Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    Bu konu daha önceden vardı hocam ama bulamadım aq.Geyik bölümünde bir yerlerde olması lazım.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

şirinler nasıl cogaldı polemiği hakkında vuku bulan 3. konu

yorma kafanı genç, Takdir-î ilahî 

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

aman hoca nlcak elimizemi yapisio yazdik bisi ler peki gargamel buyuyle yaptiysa neden onlari yakalamak istio yemek icin

salak nie yakalion bida yapsana mal

ben sadece ben
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

konu varsa siktir edin ozaman. zaten bu ipnelerin durumları karışık :D

kim kimi sikmiş belli değil zaten :))  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek
    baba konuu iii ama su var bide bu sirinlerin yerinde olsam sirineye her gece dalmstim ne lan ole 99 erkek 1 kari sirine kasar olmusmudur isze sorarim

ben sadece ben
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    sirinenin amıcık bence sadrazam kayığı gibi olmuştur a.q  :))

Toplam Hit: 2249 Toplam Mesaj: 17